Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Ești nou aici? Înregistrează-te la Clubul Fressnapf și fii primul care află despre promoțiile noastre

ANCP
 
ec.europa.eu

Fii primul care află despre cele mai recente promoții și descoperă brandurile noastre exclusive!

Toamnă bogată în reduceri la Fressnapf!

27/10/2023

A sosit toamna… și odată cu ea zilele reci și ploioase. Noi ne dorim ca această perioadă să fie mai plăcută și mai confortabilă pentru voi, de aceea vă așteptăm cu cele mai bune gustări pentru întărirea sistemului imunitar, bunătăți apetisante și accesorii utile pentru a vă bucura la maxim de zilele reci care urmează.

Răsfoiește catalogul Fressnapf din luna octombrie și profită de reduceri*!

Surprinde-ți animăluțul acum și descoperă gama largă de produse pentru fiecare buzunar!

*Promoția este valabilă în perioada 12-25 octombrie 2023 în toate magazinele Fressnapf din România. Reducerea nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri sau promoții cu vouchere sau cupoane.

Descoperă!

Bunătăți suculente la un preț avantajos!

01/10/2023

Încântă-ți pisica cu gusturile și texturile unice de la Gourmet Gold!  Prietenul tău blănos va adora cu siguranță bunătățile suculente, disponibile în diferite arome.

Datorită varietății largi de arome, îi poți crea mini-tigrului tău o dietă nu numai sănătoasă, ci și interesantă și variată.

Vizitează-ne în perioada 1-18 octombrie și obține hrana umedă Gourmet Gold 85g cu 20% reducere*!

*Promoția este valabilă în toate magazinele Fressnapf din România în perioada 1-18 octombrie 2023 la hrana umedă Gourmet Gold (85g) pentru pisici. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Reducerea se aplică numai produselor cu preț întreg și nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri sau promoții cu vouchere sau cupoane. Ne rezervăm dreptul de a modifica promoția.

Descoperă!

Pe noi te poți baza mereu!

07/09/2023

Sfârșitul verii nu înseamnă sfârșitul momentelor petrecute împreună, deoarece odată cu sosirea toamnei vă așteaptă multe excursii, jocuri în aer liber și programe interesante!

Răsfoiește catalogul Fressnapf din luna septembrie și profită de reduceri*!

*Promoția este valabilă în perioada 7-13 septembrie 2023 în toate magazinele Fressnapf din România. Reducerea nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri sau promoții cu vouchere sau cupoane.

Descoperă!

Alegerea perfectă pentru pisica ta!

01/09/2023

Ai vrea să oferi pisicii tale un așternut confortabil și de calitate? Pe noi te poți baza mereu! Descoperă așternuturile Miau Miau 100% ecologice, care neutralizează eficient mirosurile neplăcute și oferă o soluție economică datorită absorbției excelente.

În plus, în perioada 1-13 septembrie ai 20% reducere la toate așternuturile pentru pisici Miau Miau!*

Alege acum așternutul potrivit pisicii tale și bucurați-vă de prospețime împreună!

*Promoția este valabilă în toate magazinele Fressnapf din România în perioada 1-13 septembrie 2023 la așternuturile Miau Miau pentru pisici. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Reducerea se aplică numai produselor cu preț întreg și nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri sau promoții cu vouchere sau cupoane. Ne rezervăm dreptul de a modifica promoția.
Descoperă!

Ofertefierbinți de vară

07/08/2023

Petrece această ultimă lună de vară împreună cu blănosul tău, cu multă distracție și mese gustoase pe măsură! Pentru ca fiecare zi de vară să fie lipsită de griji, încântă-ți animăluțul cu produsele sale preferate!

Răsfoiește catalogul Fressnapf din luna august și profită de reduceri*! 

Vizitează unul dintre magazinele noastre și descoperă gama largă de produse pentru fiecare buzunar! Răsfață-ți prietenul loial acum!

*Promoția este valabilă în perioada 10-16 august 2023 în toate magazinele Fressnapf din România. Reducerea nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri sau promoții cu vouchere sau cupoane.

Descoperă!