Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Ești nou aici? Înregistrează-te la Clubul Fressnapf și fii primul care află despre promoțiile noastre

ANCP
 
ec.europa.eu

Fii primul care află despre cele mai recente promoții și descoperă brandurile noastre exclusive!

Sute de produse la jumătate de preț!

29/03/2023

Vrei să îți surprinzi pisica cu o minge nouă, sau cățelul cu gustări delicioase? Acvariul tău are nevoie de puțină înfrumusețare, sau iepurașul tău și-ar dori o căsuță mai mare?  Acum găsești produsele tale preferate la jumătate de preț!

Ca semn al grijii și iubirii noastre pentru animăluțele noastre, dorim să le suprindem mereu cu mici cadouri! Este important pentru noi, ca Fressnapf, să putem contribui la astfel de momente de bucurie! De aceea, începând cu 1 aprilie oferim 50% reducere la peste 1000 de produse*!

Vino şi tu să beneficiezi de toate ofertele noastre și surprinde-ți prietenul loial cu hrană de calitate, super jucării și accesorii utile la un preț avantajos!

*Oferta este valabilă începând cu 1 aprilie, în limita stocului disponibil. Reducerea se aplică numai produselor marcate cu ”sale”. Reducerile nu se cumulează. Ofertă valabilă exclusiv în magazinele Fressnapf din Brăila, Buzău, Sibiu, Mediaș, Baia Mare, Slatina.

Descoperă!

Mai mult decât sănătoase: produsele PetBalance Medica cu 15% reducere!

01/03/2023

Potrivit medicilor veterinari, sănătatea prietenilor noștri blănoși depinde în principal de o alimentație adecvată. Produsele PetBalance Medica au fost dezvoltate sub îndrumarea unor medici veterinari specializați, pentru a ajuta cu adevărat la menținerea și îmbunătățirea calității vieții animăluțelor noastre.

PetBalance Medica oferă o gamă completă de alimente dietetice terapeutice, care include hrană uscată şi umedă și acoperă o selecţie largă de soluţii nutriţionale.

Merită să vizitezi acum cel mai apropriat magazin Fressnapf, pentru că în perioada 1-15 martie oferim 15% reducere la toate produsele PetBalance Medica!*

Descoperă bunătățile adaptate nevoilor speciale ale animăluțului tău și bucură-te de reduceri!

*Oferta este valabilă în perioada 1-15 martie 2023 în toate magazinele Fressnapf din România. Reducerile nu se cumulează.

Descoperă!

Surprinde-ți animăluțul la reducere!

01/02/2023

Poți beneficia de reduceri* până la 50% întreaga lună!

Animăluțele noastre ne oferă dragoste necondiționată și momente de bucurie pe tot parcursul anului, merită să îi surprindem și noi cu bucate delicioase sau accesorii de calitate!

Am pregătit oferte pline de căldură pentru zilele geroase din februarie: fie că este vorba de un nou ham pentru cățel, hrană delicioasă pentru pisicuță, un nou accesoriu pentru acvariu sau o căsuță de vis pentru rozătoare, acum poți obține toate acestea la reducere. Tu ce alegi?

Descoperă broșura noastră cu ofertele lunii și află mai multe despre noi!

*Oferta este valabilă în perioada 1-28 februarie 2023, exclusiv în magazinele Fressnapf din Brăila, Buzău, Sibiu, Mediaș, Baia Mare, și Slatina. Reducerile nu se cumulează.

Descoperă!

Delicii de la Royal Canin la reducere!

01/02/2023

Ți-ar plăcea ca micul tău prieten să fie sănătos și energic chiar și în sezonul rece? Atunci este timpul să-i alcătuiești un meniu echilibrat, cu ingrediente gustoase! Royal Canin oferă hrană și recompense delicioase pentru câini și pisici, cu cantitatea potrivită de antioxidanți naturali, vitamine, fibre, prebiotice și minerale.

În plus, acum poți obține aceste bunătăți la un preț favorabil, deoarece în perioada 1-15 februarie oferim o reducere de 25% la toate produsele Royal Canin*!

Ce mai aștepți? Surprinde-ți animăluțul cu delicii naturale și profită de cele mai bune oferte!

*Oferta este valabilă în perioada 1-15 februarie în toate magazinele Fressnapf din România. Reducerile nu se cumulează.

Descoperă!

Reduceri speciale pentru prietenii înaripați!

02/01/2023

Vrei ca prietenul tău cu pene să înceapă anul în cel mai bun și sănătos mod posibil? Ei bine, acum este momentul să îl surprinzi cu bunătăți delicioase sau accesorii practice!

În perioada 23-29 ianuarie oferim 30% reducere la hrana și accesoriile pentru păsări*.

Lumea păsărilor este plină de culoare și diversitate, la fel și produsele noastre pentru păsări. Fie că este vorba de hrană, colivii, voliere sau accesorii practice, la Fressnapf vei găsi cu siguranță toate cele necesare pentru aventurile din noul an ale prietenului tău înaripat!

Alege dintre ofertele noastre și surprinde-ți micul prieten cu ceva special!

*Oferta este valabilă în perioada 23-29 ianuarie 2023, exclusiv în magazinele Fressnapf din Brăila, Buzău, Sibiu, Mediaș, Baia Mare, și Slatina. Reducerile nu se cumulează.

Descoperă!