Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu

Pregătește-te pentru sosirea noului animăluț!

Data publicării: 04/09/2024

Sosirea unui nou membru în familie este un moment plin de emoție și bucurie, deoarece animăluțele ne înveselesc și ne învață mereu lucruri noi.

Pregătește-te din timp, vizitează cel mai apropiat magazin Fressnapf și obține toate cele necesare pentru noul tău companion, acum cu 10% reducere*!

Este important să te asiguri din timp că ai hrana zilnică și accesoriile necesare pentru noul tău prieten. De aceea, îți oferim o reducere la setul de start, pentru a face viața mai ușoară pentru amândoi. La noi găsești tot ce ai nevoie pentru ca noul tău animal de companie să se simtă confortabil și fericit!

Cumpără cel puțin un produs de marcă exclusivă din fiecare categorie (hrană, pat, jucării etc.) și vei beneficia de 10% reducere*.

🐶🐱🐰🦜🐠

Află ce categorii de produse sunt incluse în seturile de start și adună toate cele necesare pentru a crea setul de start ideal pentru noul tău prieten:

Acum este mai simplu ca niciodată să găsești totul pentru animăluțul tău, într-un singur loc! Experții noștri te vor ajuta să alegi produsele ideale, așa că vizitează-ne și începe aventura cu noul tău prieten în stil Fressnapf!

Nu rata această oportunitate!

*Pentru a beneficia de reducerea de 10% la produsele din setul de start te rugăm să prezinți pliantul ales la casa de marcat în momentul achiziției. Voucherul poate fi valorificat cu condiția de a achiziționa câte un produs de marcă exclusivă din fiecare categorie de pe pliant. Oferta nu poate fi cumulată cu alte promoții și reduceri. Oferta nu este valabilă pentru achiziția de cărți sau carduri cadou. Voucherul poate fi utilizat o singură dată, pentru o singură achizitie pe acelasi bon fiscal. Voucherul este valabil în orice magazin Fressnapf din România până în data de 31 decembrie 2024.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!