Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

De ce merită să te abonezi?

Fiindcă fiecare abonat nou primește un cupon de reducere de 10% pe care îl poate utiliza în orice magazin Fressnapf din România!

Fiindcă vei fi membrul unei comunități de iubitori de animale, unde îți vom ușura viața de zi cu zi cu sfaturi, trucuri și idei noi!

Fiindcă vei primi informații de prima mână despre produsele și promoțiile noastre!

Fiindcă te vom ține la curent cu cele mai actuale lecturi utile, care te vor ajuta să devii un stăpân și mai grozav!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești 10% reducere!

Abonează-te la newsletter și primești 10% reducere!

Află informații de prima mână despre promoțiile, știrile și noutățile noastre!

În scurt timp vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat. Ești numai la câteva clickuri distanță de cele mai recente oferte, știri și materiale informative despre animăluțe!

Loading...

FRESSNAPF ROMANIA SRL, cu sediul social în Str. Ing. George Constantinescu no.4B, Cladirea A, et.7, biroul719, Sector 2, Bucuresti, număr de înregistrare în registrul comerțului: J40/5064/2022, număr de identificare fiscală: 45812970, e-mail: info@fressnapf.ro, website: www.fressnapf.ro (în continuare: website-ul); număr de telefon: nr: +4 0756716336, denumit în continuare "Operatorul" sau "Fressnapf", dorește să obțină consimțământul dvs. în conformitate cu dispozițiile legale relevante care reglementează protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 ("GDPR") și legislația ulterioară relevantă, în calitatea sa de operator de date. Toate detaliile relevante cu privire la activitățile noastre de prelucrare a datelor, în conformitate cu art. 13-14 din GDPR, inclusiv în ceea ce privește categoriile de destinatari, transferul de date cu caracter personal, drepturile dumneavoastră în materia protecției datelor, precum și modul în care acestea pot fi exercitate, sunt detaliate în Politica noastră de confidențialitate.

Consimțământul exprimat mai sus poate fi retras în orice moment, în mod gratuit, fără a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înainte de retragere, prin transmiterea unui e-mail către Fressnapf în acest sens, la următoarea adresă de e-mail: info@fressnapf.ro sau vă puteți dezabona de la newsletter-ul electronic în orice moment, utilizând link-ul și informațiile indicate în fiecare newsletter electronic.

Oferta este valabilă exclusiv pentru utilizatorii nou înregistrați (abonați la newsletter). Utilizatorul care a optat pentru abonarea la newsletter prin formularul de abonare va primi, în cel mai scurt timp, pe adresa de e-mail folosită la abonare, un e-mail prin care va fi transmis un cod voucher. Voucherul de 10% poate fi utilizat numai în magazinele Fressnapf și este valabil timp de 30 de zile de la data în care a fost trimis e-mailul cu acest cod. Voucherul poate fi folosit în magazinele Fressnapf din România prin scanarea codului de bare primit prin e-mail la casa de marcat, înainte de efectuarea plății. Valabilitatea voucherului nu poate fi prelungită, codul nu poate fi transferat altor persoane și este aplicabil doar achizițiilor efectuate în magazinele Fressnapf. Reducerea nu se aplică produselor deja reduse și nu poate fi combinată cu alte oferte. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inconveniente cauzate de introducerea incorectă a adresei de e-mail sau furnizarea unei adrese de e-mail invalide. Dacă persoana participantă la promoție prezintă codul de reducere după efectuarea achiziției, nu va avea dreptul să-l utilizeze. Reducerea nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri, vouchere sau cupoane. Pentru informații detaliate privind gestionarea datelor, vă rugăm să vizitați pagina https://fressnapf.ro/termenii-si-conditii/.

Magazine Căutare detaliată magazine

Căutare detaliată magazine