Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu

Despre noi

Despre noi

Fressnapf, liderul pieței Europene în comercializarea produselor pentru animăluțe, și-a deschis porțile în România în anul 2022. Primul magazin al Grupului internațional Fressnapf a fost deschis în 1990, în orășelul Erkelenz din Germania. Astăzi, peste 1 800 de magazine așteaptă iubitorii de animale din întreaga lume.

Pe lângă faptul că ne propunem să răspundem nevoilor tuturor stăpânilor cu o gamă largă de produse premium la prețuri competitive, expertiză, conținuturi și servicii de specialitate, încercăm să ajutăm animăluțele de pretutindeni sponsorizând diverse proiecte non-profit de protecție a animalelor și diverse adăposturi pentru animale.

Având viziunea „Animăluțe mai fericite. Oameni mai fericiți”. („Happier Pets. Happier People.”) operăm ca o companie de vânzare cu amănuntul centrată pe client, care se străduiește să creeze o ecosistemă – o lume fără griji din toate punctele de vedere – pentru oameni și animăluțe, centrată pe fericirea și îngrijirea animăluțelor.

Punem la dispoziție clienților noștri produse de calitate la prețuri competitive. Pe lângă brandurile bine cunoscute oferim o gamă largă de produse proprii – de la produsele economice până la cele de calitate super-premium – disponibile exclusiv la Fressnapf. Indiferent dacă animăluțul tău are blană, solzi sau pene, noi îți punem la dispoziție toate cele necesare pentru îngrijirea lui.

Cei peste 15.000 de angajați ai Grupului Fressnapf, cuprinzând peste 50 de naționalități, lucrează în fiecare zi pentru a crea o legătură între toți iubitorii de animale și pentru a face relația animăluț-om mai ușoară, mai bună și mai fericită.

Atunci când ne selectăm colegii, punem un accent deosebit pe orientarea către client, abordarea prietenoasă a animalelor și, bineînțeles, pe expertiză, pentru a le putea oferi servicii complete clienților și animăluțelor lor.

Vă așteptăm cu drag în magazinele din întreaga țară.