Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

ANCP
 
ec.europa.eu
Dedicat pisicilor

Să ajutăm împreună pisicile fără adăpost

Asociația Kola Kariola este o organizație non-profit cu misiunea de a ajuta animalele fără stăpân din România, un segment social cu un mare deficit. Începând cu luna aprilie a anului 2014, odată cu înființarea primului adăpost în Fundulea și continuând cu construirea de adăposturi îmbunătățite în Belciugatele, asociația a găzduit, îngrijit și a dat spre adopție sute de câini și pisici.

Pisicile salvate de către asociație provin direct de pe stradă sau sunt aduse de către Poliția Animalelor în urma confiscării de la persoanele care le maltratează. După preluarea lor, asociația le oferă îngrijire în clinicile partenere, tratamente medicale, vaccinări și deparazitare, iar apoi le pregătește pentru procesul de adopție.

O parte crucială a activității lor este Campania de Sterilizări Gratuite, în cadrul căreia au fost sterilizate peste 15.000 de animale, dintre care mai mult de jumătate sunt pisici. Potrivit colegilor asociației, abandonul animalelor în România este un fenomen greu de oprit, iar sterilizarea/castrarea animalelor cu/fără stăpân este singura soluție de a-l stopa.

Donațiile din campania “Dedicat pisicilor” organizată de către Fressnapf România vor susține continuarea sterilizărilor gratuite, contribuind la controlul populației de animale fără stăpân și la prevenirea abandonului.

Comunitatea susținătoare și dedicată Fressnapf a demonstrat de mai multe ori că, prin colaborare, se poate schimba soarta multor animale, așa că de această dată te rugăm să ajuți Asociația Kola Kariola cu donația ta!

Poți sprijini activitatea zilnică a fundației folosind cutiile de donații amplasate la casele de marcat din magazinele Fressnapf. Toți banii strânși vor fi donați organizației.

Datele de contact ale Asociației Kola Kariola:

Contul bancar: RO43RZBR0000060016698751
Facebook: https://www.facebook.com/kolakariola/
E-mail: asociatiakolakariola@gmail.com
Pagină web: https://kolakariola.ro/