Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Ești nou aici? Înregistrează-te la Clubul Fressnapf și fii primul care află despre promoțiile noastre

ANCP
 
ec.europa.eu

Categorii

Informatii utile

Grupul Fressnapf este liderul pieței Europene în comercializarea produselor pentru animăluțe. De la deschiderea primului magazin de specialitate „Freßnapf” în 1990 în Erkelenz (Germania), fondatorul Torsten Toeller a rămas proprietarul companiei.

Astăzi, în peste 1 800 de magazine, cei peste 15 000 de colegi lucrează cu scopul de a le oferi bucurie animalelor de companie și a proprietarilor acestora.

Zi de zi încercăm să ne cunoaștem clienții și să le evaluăm nevoile. Ne propunem să răspundem nevoilor tuturor stăpânilor cu o gamă largă de produse de calitate la prețuri competitive, expertiză, conținuturi și servicii de specialitate.

În plus, Grupul Fressnapf sponsorizează diverse proiecte non-profit de protecție a animalelor și își extinde constant angajamentul social în cadrul inițiativei „Dedicat animăluțelor”.

Pe lângă brandurile cunoscute (de ex. Whiskas, Brit, Felix), clienții pot alege dintre numeroase branduri exclusive (ex. Real Nature, Select Gold, Premiere, AniOne).  În prezent ne putem mândri cu 16 mărci din toate categoriile de preț disponibile exclusiv la Fressnapf.

Indiferent dacă animăluțul tău are blană, solzi sau pene, noi îți punem la dispoziție alimentele și accesoriile de care ai nevoie pentru îngrijirea lui.

De asemenea, suntem prezenți pe cele mai mari rețele de socializare, unde încercăm să le oferim urmăritorilor noștri cât mai multe informații utile, profesioniste și distractive.

Atunci când ne selectăm colegii, punem un accent deosebit pe orientarea către client, abordarea prietenoasă a animalelor și, bineînțeles, pe expertiză. Suntem bucuroși să răspundem la orice întrebări prin e-mail și telefon, fie vorba atât despre creșterea animalelor, cât și despre produsele noastre.

Nu dezamăgim proprietarii de animăluțe care vin la noi cu probleme de sănătate specifice. Puteți citi revista noastră online actualizată în mod regulat, care prezintă în fiecare lună subiecte interesante legate de animale.

Portofoliul nostru de produse a fost creat astfel, încât să putem anticipa nevoile consumatorilor și să ne putem adapta la acestea. Pe lângă brandurile bine cunoscute (Whiskas, Sheba, Brit), oferim stăpânilor o mare varietate de alte branduri exclusive (de ex. Real Nature, Select Gold, Premiere).  În prezent ne putem mândri cu  16 mărci din toate categoriile de preț disponibile exclusiv la Fressnapf. Calitatea hranei şi a echipamentului sunt esențiale pentru noi. De aceea, încercăm să combinăm calitatea cu prețurile avantajoase.

Indiferent dacă ai un animăluț cu blană, pene sau solzi, la noi sigur găsești produsele de care ai nevoie pentru îngrijirea lui.

Câinilor le oferim hrană optimizată nevoilor personale, vârstei, sănătății sau chiar rasei lor. Stăpânii pot alege dintr-o gamă largă zgărzi, hamuri și lese de diferite culori și reflectorizante, piepteni și perii potrivite tipului de blană, și multe alte echipamente utile.

Pisicilor, pe lângă hrana sănătoasă, le oferim diferite tipuri de litiere și toalete, așternuturi cu texturi și însușiri variate, stâlpi de zgâriat orizontali și verticali, si multe alte accesorii.

Rozătoarelor – începând de la iepuri până la porcușorii de Guineea și rozătoarele minuscule – le oferim hrană și snackuri ce conțin ingrediente naturale și sănătoase, așternuturi pe bază naturală, căsuțe și cuști de diferite dimensiuni pentru interior sau exterior.

Iubitorii de pești, reptile și păsări pot găsi la noi toate cele necesare pentru crearea unui mediu de viață perfect și îngrijirea acestora. Pe lângă ajutorul oferit în organizarea acvariului, îți oferim o gamă largă de obiecte pentru lacul din grădina ta. Evident, nu uităm nici de țestoasele și reptilele ținute ca animale de companie.

Cu produsele noastre speciale susținem protecția împotriva paraziților și îngrijirea delicată și potrivită.

Pentru ca animăluțele noastre să nu se plictisească și pentru a le oferi un mediu în care să se simtă bine, uneori îi putem surprinde cu jucării. Magazinele și webshopul oferă o gamă largă de jucării de calitate, ținând cont de siguranța câinilor, pisicilor, iepurilor, porcușorilor de Guineea, papagalilor și a altor animale de companie. 

Fii primul care află ultimele noutăți!

În scurt timp vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat. Cu câteva clickuri poți afla despre cele mai noi produse și ghiduri actualizate permanent care te vor ajuta să devii cel mai bun stăpân!


FRESSNAPF ROMANIA SRL, cu sediul social în Str. Ing. George Constantinescu no.4B, Cladirea A, et.7, biroul719, Sector 2, Bucuresti, număr de înregistrare în registrul comerțului: J40/5064/2022, număr de identificare fiscală: 45812970, e-mail: info@fressnapf.ro, website: www.fressnapf.ro (în continuare: website-ul); număr de telefon: nr: +4 0756716336, denumit în continuare "Operatorul" sau "Fressnapf", dorește să obțină consimțământul dvs. în conformitate cu dispozițiile legale relevante care reglementează protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 ("GDPR") și legislația ulterioară relevantă, în calitatea sa de operator de date. Toate detaliile relevante cu privire la activitățile noastre de prelucrare a datelor, în conformitate cu art. 13-14 din GDPR, inclusiv în ceea ce privește categoriile de destinatari, transferul de date cu caracter personal, drepturile dumneavoastră în materia protecției datelor, precum și modul în care acestea pot fi exercitate, sunt detaliate în Politica noastră de confidențialitate.

Consimțământul exprimat mai sus poate fi retras în orice moment, în mod gratuit, fără a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înainte de retragere, prin transmiterea unui e-mail către Fressnapf în acest sens, la următoarea adresă de e-mail: info@fressnapf.ro sau vă puteți dezabona de la newsletter-ul electronic în orice moment, utilizând link-ul și informațiile indicate în fiecare newsletter electronic.