Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu
Când vine vorba de siguranța animăluțului tău: Nu întreba pe oricine. Întreabă-ne pe noi!

Când vine vorba de siguranța animăluțului tău: Nu întreba pe oricine. Întreabă-ne pe noi!

Când vine vorba de transportul și siguranța animăluțelor, noi, ca stăpâni, putem avea multe întrebări. Este însă foarte important să știm pe cine putem întreba în astfel de cazuri. La Fressnapf, suntem bucuroși să te sfătuim cu privire la transportul și siguranța animăluțului tău. Vom găsi soluția ideală și echipamentul perfect pentru siguranța și transportul micului tău prieten.

Transportul câinilor: Cum să transporți cățelul în siguranță cu mașina?

Cea mai sigură metodă este așezarea unei cuști de transport stabilă, instalată permanent, în portbagaj. Acesta oferă un adăpost pentru patrupedul nostru și îl protejează de diferitele obiecte care se pot lovi de el în timpul călătoriei. Rampele pentru a ajuta la îmbarcare și păturile speciale pentru a ne proteja portbagajul de zgârieturi pot fi accesorii excelente. Pe lângă cușca de transport, hamurile speciale pot fi o altă soluție. Acesta trebuie atașată la sistemul centurii de siguranță al mașinii, iar husele pentru scaune sunt ideale pentru protejarea țesăturilor mașinii.

Pentru a face călătoria la veterinar cât mai lipsită de stres, este important să alegem cușca de transport potrivită. Nu trebuie să fie prea mare, astfel încât animalul să nu alunece, și să nu poată zbura în el. În plus, în orice caz, merită să acoperim sau să întunecăm cușca – acest lucru va avea un efect calmant asupra micuțului nostru prieten.

Și mai multă siguranță în viața de zi cu zi:

Pentru câini

Pentru câini

Ai întotdeauna toate cele necesare pentru ieșitul din casă cu cățelul tău? Descoperă cele mai importante accesorii pentru câini!

Pentru pisici

Pentru pisici

Accidentele se pot întâmpla oricând. Cu ușițele speciale pentru pisici, ne putem proteja pisoiul nostru de pericole.

Pentru rozătoare

Pentru rozătoare

Chiar și cele mai mici animăluțe au nevoie de un spațiu imens, care trebuie să îi ofere o senzație de libertate, securitate și confort.

Pentru păsări

Pentru păsări

Căsuța și accesoriile pentru păsări trebuie să corespundă nevoilor prietenului nostru cu cioc, și bineînțeles trebuie să fie sigure.

Transport și siguranță

Pentru câini

Pentru câini

Indiferent de modul călătoriei, este important să avem în vedere siguranța și confortul animăluțelor pe întreaga durată a călătoriei.

Pentru pisici

Pentru pisici

Fie că este vorba de schimbarea locuinței sau vizitele la veterinar, cu cușca de transport potrivită călătoria devine sigură.

Pentru rozătoare

Pentru rozătoare

Cușca de transport special realizată pentru animăluțe mici asigură o călătorie confortabilă chiar si pentru cei mai micuți prieteni.

Pentru păsări

Pentru păsări

Cu o cușcă de transport potrivită, prietenul nostru cu pene poate ajunge în siguranță la medicul veterinar sau la noua lui locuință.

Cere un sfat despre hrănirea animăluțului tău la magazinul Fressnapf preferat!

Colegii noștri experți sunt bucuroși să răspundă la toate întrebările legate de un regim alimentar în magazinele noastre, și să ofere soluții adecvate stăpâniilor și animalelor lor de companie.

Descoperă cele mai apropiate magazine Fressnapf