Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu
Când vine vorba de dresajul animăluțului, nu întreba pe oricine. Întreabă-ne pe noi!

Când vine vorba de dresajul animăluțului, nu întreba pe oricine. Întreabă-ne pe noi!

Este firesc, când ne gândim la creșterea unui animăluț, să avem o serie de întrebări. Cu toate acestea, este recomandată investigația surselor de informație care îți vor da un răspuns corespunzător. La Fressnapf, suntem bucuroși să îți oferim sfaturi despre dresajul și creșterea animalului tău, astfel îl vei putea ține activ mereu.

Mobilier pentru pisici: sfaturi pentru a crea o casă prietenoasă pentru pisici

Pisicile au reputația de a fi animale vânătoare, care se mişcă fără dificultăți și la sol și la înălțime. Pe lângă ghearele lor ascuțite cu care se pot cățăra oriunde, au și simțul echilibrului foarte bun și o coadă care ajută la menținerea stabilității. Prin urmare, pisicile ar trebui să aibă la dispoziție o mulțime de oportunități de cățărare, obiecte pentru ascuțit ghearele și trunchiuri de cățărat. Fie că se află în grădină sau pe un balcon asigurat cu plasă, felinele au nevoie atât de lumină naturală, cât și de aer curat.  În plus, poți stimula mișcarea pisicilor cu o serie de jocuri interesante și interactive.

Descoperă locuri noi: oferă-i jucării noi, fă-i cunoștință cu alți câini și încearcă o rută de plimbare diferită, sau îl poți duce la înot pe animăluțul tău. De asemenea, poți încerca diferite jocuri de vânat și de dresaj. De exemplu, ascunde pur și simplu recompense și așteaptă până ce cățelul tău le va găsi sau comandă-i să se culce în timp ce ești plecat din încăpere, apoi chemă-l la tine. Acest tip de dresaj poate fi folosit pentru a-i atrage atenția, a-l distra și pentru a-l stimula atât fizic, cât și mental.

Schimbările provoacă întotdeauna emoții. Echipamentele noi, cutiile goale sau recompensa care încurajează mestecatul pot oferi o diversitate mai mare, dar pot ajuta și la dresajul micuțului blănos. De exemplu, poți ascunde mâncarea sau o poți pune într-un loc greu de accesat, astfel încât prietenul tău să fie nevoit să se lupte pentru obținerea recompensei sau a hranei.

Descoperă produsele potrivite pentru animaluțul tău!

Activitatea adecvată rasei este baza unei vieți fericite și satisfăcute. Fie că este vorba despre pisici, căței sau orice animale mici, la Fressnapf vei găsi cu siguranță jucăriile potrivite și interesante pentru animăluțele tale!

Accesorii potrivite, specifice fiecărei rase:

Pentru câini

Pentru câini

Cu ajutorul jucăriilor adecvate îți poți ține cățelul în formă. Descoperă acum jucăriile excelente pentru câini, potrivite pentru mai multe tipuri de activități!

Pentru pisici

Pentru pisici

Fie că este vorba despre jucării cu undiță sau jucării de agilite, la Fressnapf sigur că vei găsi jucăria potrivită pentru pisicuța ta!

Pentru rozătoare

Pentru rozătoare

Fiecare animăluț mic are un lucru în comun: sunt inteligente și le plac jucăriile speciale pentru ronțăit. Descoperă gama noastră de jucării pentru animăluțul tău micuț!

Pentru păsări

Pentru păsări

Și mai multă distracție și fericire pentru prietenul tău cu pene! La Fressnapf te așteptăm cu o gamă largă de jucării și accesorii pentru păsări!

Cere un sfat despre hrănirea animăluțului tău la magazinul Fressnapf preferat!

Colegii noștri experți sunt bucuroși să răspundă la toate întrebările legate de un regim alimentar în magazinele noastre, și să ofere soluții adecvate stăpâniilor și animalelor lor de companie.

Descoperă cele mai apropiate magazine Fressnapf