Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la Clubul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Fressnapf Baia Mare

Echipa calificată a magazinului Fressnapf din Baia Mare te așteaptă cu drag împreună cu animăluțul tău!

De ce merită să ne vizitați?

Pe lângă brandurile bine cunoscute, oferim o gamă largă de produse Fressnapf, de la produsele economice până la cele de calitate super-premium. Găsești specialități, precum scutece de câini sau apă minerală pentru pisici. Prețurile noastre atractive și gama largă de produse nu sunt suficiente pentru a ne asigura succesul: vânzătorii noștri iubitori de animale și bine pregătiți sunt cei care fac cumpărăturile cu adevărat plăcute și ușoare cu sfaturile și expertiza lor.

Considerăm că între animalul de companie și stăpânul său există un parteneriat adevărat și dorim să fim de cât mai mare ajutor la întreținerea acestei relații.

Animăluțele noastre ne oferă atât de multe momente plăcute, încât merită tot ce este mai bun.

Adresa

Bulevardul Unirii nr 21, 430235 Baia Mare


Program

Luni: 10:00-21:00

Marți: 10:00-21:00

Miercuri: 10:00-21:00

Joi: 10:00-21:00

Vineri: 10:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-21:00

Duminică: 09:00-19:00


Contact

Telefon: +40(745)581-096

Fii primul care află ultimele noutăți!

Fii primul care află ultimele noutăți!

Află informații de prima mână despre promoțiile, știrile și noutățile noastre!

În scurt timp vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat. Cu câteva clickuri poți afla despre cele mai noi produse și ghiduri actualizate permanent care te vor ajuta să devii cel mai bun stăpân!

Loading...

FRESSNAPF ROMANIA SRL, cu sediul social în Str. Ing. George Constantinescu no.4B, Cladirea A, et.7, biroul719, Sector 2, Bucuresti, număr de înregistrare în registrul comerțului: J40/5064/2022, număr de identificare fiscală: 45812970, e-mail: info@fressnapf.ro, website: www.fressnapf.ro (în continuare: website-ul); număr de telefon: nr: +4 0756716336, denumit în continuare "Operatorul" sau "Fressnapf", dorește să obțină consimțământul dvs. în conformitate cu dispozițiile legale relevante care reglementează protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 ("GDPR") și legislația ulterioară relevantă, în calitatea sa de operator de date. Toate detaliile relevante cu privire la activitățile noastre de prelucrare a datelor, în conformitate cu art. 13-14 din GDPR, inclusiv în ceea ce privește categoriile de destinatari, transferul de date cu caracter personal, drepturile dumneavoastră în materia protecției datelor, precum și modul în care acestea pot fi exercitate, sunt detaliate în Politica noastră de confidențialitate.

Consimțământul exprimat mai sus poate fi retras în orice moment, în mod gratuit, fără a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înainte de retragere, prin transmiterea unui e-mail către Fressnapf în acest sens, la următoarea adresă de e-mail: info@fressnapf.ro sau vă puteți dezabona de la newsletter-ul electronic în orice moment, utilizând link-ul și informațiile indicate în fiecare newsletter electronic.