Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu

Fressnapf Timișoara

Echipa calificată a magazinului Fressnapf din Timișoara te așteaptă cu drag împreună cu animăluțul tău!

De ce merită să ne vizitați?

Pe lângă brandurile bine cunoscute, oferim o gamă largă de produse Fressnapf, de la produsele economice până la cele de calitate super-premium. Găsești specialități, precum scutece de câini sau apă minerală pentru pisici. Prețurile noastre atractive și gama largă de produse nu sunt suficiente pentru a ne asigura succesul: vânzătorii noștri iubitori de animale și bine pregătiți sunt cei care fac cumpărăturile cu adevărat plăcute și ușoare cu sfaturile și expertiza lor.

Considerăm că între animalul de companie și stăpânul său există un parteneriat adevărat și dorim să fim de cât mai mare ajutor la întreținerea acestei relații.

Animăluțele noastre ne oferă atât de multe momente plăcute, încât merită tot ce este mai bun.

Adresa

Calea Șagului, nr. 223, Centrul Comercial Auchan Sud, Timișoara 307220, Tmiş, România


Program

Luni: 10:00-20:00

Marți: 10:00-20:00

Miercuri: 10:00-20:00

Joi: 10:00-20:00

Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-20:00

Duminică: 10:00-20:00


Contact

Telefon: +40756713146

Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești 10% reducere!

Abonează-te la newsletter
și primești 10% reducere!

Află informații de prima mână despre promoțiile, știrile și noutățile noastre!

În scurt timp vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat. Ești numai la câteva clickuri distanță de cele mai recente oferte, știri și materiale informative despre animăluțe!

Loading...

FRESSNAPF ROMANIA SRL, cu sediul social în Str. Ing. George Constantinescu no.4B, Cladirea A, et.7, biroul719, Sector 2, Bucuresti, număr de înregistrare în registrul comerțului: J40/5064/2022, număr de identificare fiscală: 45812970, e-mail: info@fressnapf.ro, website: www.fressnapf.ro (în continuare: website-ul); număr de telefon: nr: +4 0756716336, denumit în continuare "Operatorul" sau "Fressnapf", dorește să obțină consimțământul dvs. în conformitate cu dispozițiile legale relevante care reglementează protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul general privind protecția datelor nr. 679/2016 ("GDPR") și legislația ulterioară relevantă, în calitatea sa de operator de date. Toate detaliile relevante cu privire la activitățile noastre de prelucrare a datelor, în conformitate cu art. 13-14 din GDPR, inclusiv în ceea ce privește categoriile de destinatari, transferul de date cu caracter personal, drepturile dumneavoastră în materia protecției datelor, precum și modul în care acestea pot fi exercitate, sunt detaliate în Politica noastră de confidențialitate.

Consimțământul exprimat mai sus poate fi retras în orice moment, în mod gratuit, fără a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înainte de retragere, prin transmiterea unui e-mail către Fressnapf în acest sens, la următoarea adresă de e-mail: info@fressnapf.ro sau vă puteți dezabona de la newsletter-ul electronic în orice moment, utilizând link-ul și informațiile indicate în fiecare newsletter electronic.

Oferta este valabilă exclusiv pentru utilizatorii nou înregistrați (abonați la newsletter). Utilizatorul care a optat pentru abonarea la newsletter prin formularul de abonare va primi un voucher de 10% numai după furnizarea datelor personale solicitate în etapa a 2-a a procesului de înregistrare (completarea profilului). Voucherul de 10% reducere poate fi utilizat numai în magazinele Fressnapf și este valabil timp de 30 de zile de la data în care a fost trimis e-mailul cu acest cod. Voucherul poate fi folosit în magazinele Fressnapf din România prin scanarea codului de bare primit prin e-mail la casa de marcat, înainte de efectuarea plății. Valabilitatea voucherului nu poate fi prelungită, codul nu poate fi transferat altor persoane și este aplicabil doar achizițiilor efectuate în magazinele Fressnapf. Reducerea nu se aplică produselor deja reduse și nu poate fi combinată cu alte oferte. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inconveniente cauzate de introducerea incorectă a adresei de e-mail sau furnizarea unei adrese de e-mail invalide. Dacă persoana participantă la promoție prezintă codul de reducere după efectuarea achiziției, nu va avea dreptul să-l utilizeze. Reducerea nu poate fi combinată cu alte promoții de preț, reduceri, vouchere sau cupoane. Pentru informații detaliate privind gestionarea datelor, vă rugăm să vizitați pagina https://fressnapf.ro/termenii-si-conditii/.