Regulamentul campaniei Fressnapf – „Plouă cu vouchere”
Prezentul Regulament conține regulile campaniei „Plouă cu vouchere” denumit în continuare “Campania“) organizat de Fressnapf România SRL pe website-ul https://fressnapf.ro/registration/, în perioada 18.06.2025 – 09.07.2025. Vă rugăm să citiți cu atenție acest Regulament înainte de a participa la Campanie. Regulamentul poate fi consultat, în mod gratuit, pe pagina de internet a Organizatorului: https://fressnapf.ro/registration/
Campania este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, cu modificările și completările ulterioare și reprezintă o acțiune de promovare a produselor Organizatorului.
1. Organizatorul și persoane împuternicite
Fressnapf Romania SRL
Sediu social: Str. George Constantinescu, nr. 4B SI S-4, clădirea A, biroul 622, etaj 6, sector 2 București, România
Număr de înregistrare în Registrul Comerțului: J40/5064/2022
Cod fiscal: RO 45812970
denumită în cele ce urmează: „Fressnapf” sau „Organizatorul”
În timpul desfășurării Campaniei,
- Brandlift Kft (sediu: 1036 Budapesta, str. Lajos nr. 130., număr de înregistrare a companiei: 0109948980, CIF: 23014028-2-41, denumită în continuare: Brandlift) acționează în numele Organizatorului, în calitate de furnizor de servicii de promovare și marketing, și
- Servergarden Kft. (1023 Budapesta, str. Lajos nr. 28-32.; număr de înregistrare a companiei: 01-09-186097; CIF: 24855608-2-41; contact: info@servergarden.hu, denumită în continuare: Servergarden) are calitatea de furnizor de servicii IT (e.g. servere)
2. Locul de desfășurare și durata Campaniei
Campania este organizată și se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.
Campania se va desfășura în perioada 18.06.2025 – 09.07.2025, (denumită în continuare „Perioada Campaniei”). Participanții își pot indica intenția de a participa în această perioadă. Anunțarea rezultatelor va avea loc în data de 14.07.2025. Prima și ultima zi a Campaniei se consideră parte integrantă a Perioadei Campaniei.
Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi Perioada Campaniei cu modificarea în mod corespunzător a prezentului Regulament și aducerea acestei modificări la cunoștința publicului prin afișarea Regulamentului actualizat pe pagina de internet a Organizatorului.
3. Cine poate participa la Campanie?
Campania se adresează persoanelor fizice care îndeplinesc următoarele condiții cumulative:
– au vârsta de peste 18 ani; în momentul înregistrării, prin bifarea căsuței referitoare la acceptarea prezentului Regulament, participantul declară în mod expres faptul că a împlinit vârsta de 18 ani;
– se abonează la newsletter-ul Fressnapf România în Perioada Campaniei prin completarea formularului de abonare disponibil pe pagina https://fressnapf.ro/registration/
– sunt de acord să participe la Campanie, prin acceptarea prezentului Regulament, prin bifarea căsuței corespunzătoare.
Următoarele persoane nu pot participa la Campanie:
– minorii (persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani);
– angajații Organizatorului, sau ai grupului de societăți din care face parte Organizatorul;
– angajați ai agențiilor sau prestatorilor de servicii ai Organizatorului implicați în organizarea Campaniei;
– soțul sau soția angajaților menționați mai sus, rudele și afinii acestora până la gradul II.
Identitatea persoanelor care participă la Campanie este confirmată prin intermediul adresei de e-mail utilizate pentru înregistrarea în Campanie. Adresele de e-mail incomplete sau incorecte nu vor fi luate în considerare, acestea având drept consecință anularea participării la Campanie. Comunicarea unui nume sau prenume incomplet, incorect, fictiv sau aparținând altei persoane va conduce, de asemenea, la anularea participării la Campanie.
Prin înscrierea în Campanie, participantul recunoaște că a luat cunoștință în totalitate de prezentul Regulament și îl acceptă necondiționat.
Din Campanie este exclus oricine abuzează de acesta în orice mod, în special prin fraudă sau falsificare. În cazul în care participantul nu respectă prezentul Regulament sau oricare dintre dispozițiile acestuia, acesta nu mai are dreptul de a participa în continuare la Campanie și va fi descalificat automat.
4. Premiile
În cadrul Campaniei, se vor acorda următoarele premii prin tragere la sorți: 10 vouchere în valoare de 500 RON fiecare.
Voucherul în valoare de 500 RON poate fi folosit în toate magazinele Fressnapf din România, iar perioada de valabilitate a acestuia va începe după încheierea Campaniei, respectiv: 14.07.2025 – 14.08.2025. Voucherul poate fi utilizat în magazinele Fressnapf din România în perioada 14 iulie-14 august 2025. Reducerea se aplică doar în cazul produselor cu preț întreg și nu poate fi combinată cu alte promoții.
Organizatorul nu promovează și nici nu include în cadrul premiilor produse interzise, care necesită licență sau care contravin reglementărilor privind protecția minorilor și copiilor (în special arme de foc, alcool, produse din tutun, conținut pentru adulți, medicamente pe bază de prescripție, produse legate de jocuri de noroc online, jocuri de îndemânare sau loterie).
Imaginile premiilor folosite în materialele de promovare ale Campaniei sunt cu titlu de prezentare și nu implică nicio obligație din partea Organizatorului.
Voucherul nu poate fi cesionat și nu poate fi preschimbat în contravaloarea în bani a voucherul sau în alte bunuri. Câștigătorii nu pot solicita schimbarea specificațiilor/caracteristicilor voucherului.
Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premiile acordate câștigătorilor conform Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, dacă este cazul, orice alte obligații de orice altă natură în legătură cu acestea fiind în sarcina exclusivă a câștigătorilor.
5. Mecanismul desfășurării Campaniei
Persoanele eligibile conform Secțiunii 3 de mai sus se pot înscrie la „Plouă cu vouchere” pe întreaga Perioadă a Campaniei pe website-ul Fressnapf România SRL. Link: https://fressnapf.ro/registration/
Participarea la Campanie se realizează cu respectarea următorilor pași:
- În perioada Campaniei, participantul se va înregistra pe pagina de internet a Organizatorului: https://fressnapf.ro/registration/
- În partea de jos a paginii participantul va trebui să își furnizeze numele și adresa de e-mail pentru a se abona la newsletter.
- Participantul va bifa căsuța privind abonarea la newsletter-ul Fressnapf România; participarea la Campanie este condiționată de abonarea la newsletter.
- De asemenea, participantul va trebui își exprime acordul de a participa la Campanie și să accepte termenii prezentului Regulament, prin bifarea căsuței corespunzătoare.
- Pe ecranul participantului se va afișa un mesaj de confirmare a înscrierii la Campanie; mesajul de confirmare va de asemenea trimis pe adresa de email furnizată de participant conform pct. 2 de mai sus.
Un participant poate participa o singură dată la Campanie și poate câștiga în cadrul Campaniei un singur voucher.
În cazul unor întrebări sau reclamații legate de Campanie, participanții pot solicita ajutor la următorul contact: info@fressnapf.ro
6. Tragerea la sorți a câștigătorilor, procedura de extragere
În cadrul Campaniei, Organizatorul va extrage 10 câștigători care vor câștiga fiecare câte un voucher cadou de 500 RON.
Tragerea la sorți a câștigătorilor Campaniei va avea loc la data de 11.07.2025 ora: 17:00 prin utilizarea unui program computerizat specializat destinat tragerilor la sorți, respectiv prin mijloace electronice de prelucrare a datelor cu caracter personal. Tragerea la sorți va avea loc prin intermediul website-ului random.org.
În cadrul tragerii la sorți se vor extrage 10 câștigători pentru voucherele de cumpărături în valoare de câte 500 de lei. De asemenea, vor fi extrași și 10 câștigători de rezervă.
Extragerea se va realiza din cadrul înscrierilor confirmate din Perioada Campaniei, respectiv a înscrierilor pentru care s-au urmat toți pașii menționați la Secțiunea 5 de mai sus și pentru care participanții au primit mesajul de confirmare pe email cât și pe pagina de înscriere.
7. Validarea câștigătorilor
Ulterior desemnării/ extragerii câștigătorilor Campaniei, Organizatorul va proceda la validarea acestora, și va verifica îndeplinirea condițiilor privind înscrierea participanților, precum și modul de desfășurare a acesteia.
Pentru ca un participant să fie validat drept câștigător al Campaniei, este necesară îndeplinirea tuturor condițiilor următoare:
- Participantul îndeplinește condițiile de înscriere, potrivit Secțiunii 3 din prezentul Regulament;
- Înscrierea în Campanie s-a realizat în conformitate cu pașii prevăzuți la Secțiunea 5 din prezentul Regulament;
- Participantul va furniza Organizatorului informațiile solicitate prin email, necesare în vederea validării lui drept câștigător final și pentru expedierea premiului, conform Secțiunii 8 din prezentul Regulament.
În cazul în care Organizatorul, din motive independente de acțiunile sale, nu poate contacta câștigătorul, sau participantul nu răspunde încercărilor Organizatorului de a-l contacta, participantul desemnat câștigător va fi invalidat. Ca urmare a invalidării participantului desemnat câștigător, Organizatorul va proceda la validarea rezervelor, în ordinea desemnării lor prin tragere la sorți.
8. Informarea câștigătorilor și intrarea în posesia premiilor
Câștigătorii vor fi contactați de către Organizator prin e-mail, în vederea informării privind premiul obținut și pentru stabilirea detaliilor necesare acordării acestuia.
Pentru a revendica premiul, câștigătorul trebuie să răspundă la e-mailul de notificare cu mesajul „Accept”. Dacă acest mesaj nu este transmis în termen de 72 de ore de la data informării câștigătorului, premiul va fi considerat nerevendicat și va fi atribuit câștigătorului de rezervă. Dacă nici câștigătorul de rezervă nu revendică premiul în termen de 72 de ore de la data informării, premiul va rămâne în posesia Organizatorului.
În cazul în care Câștigătorul nu poate fi contactat în termenul de mai sus și devine neeligibil pentru Premiu, Organizatorul va lua măsuri conform celor menționate anterior pentru informarea unui nou câștigător.
Organizatorul va publica lista finală a câștigătorilor Campaniei cel târziu la data de 14.07.2025 pe pagina de internet Fressnapf, conform obligațiilor legale.
Campania este considerată finalizată ulterior validării tuturor câștigătorilor și acordării tuturor premiilor, dar nu mai târziu de 4 luni de la data tragerii la sorți (denumită în continuare ”Finalizarea Campaniei”).
Organizatorul nu este obligat să păstreze Premiul după termenul de predare/primire și nici să-l livreze la o dată ulterioară. Participanții sunt obligați să colaboreze pentru intrarea în posesia premiilor. Dacă nu respectă această obligație și obținerea premiului eșuează, Premiul nu va putea fi predat ulterior, iar Organizatorul nu va fi responsabil în niciun fel în această privință.
9. EXCLUDEREA, MODIFICAREA SAU ANULAREA Campaniei
Participarea la Campanie este condiționată de acceptarea și respectarea prezentului Regulament de către participanți.
Organizatorul are dreptul de a exclude participanții din Campanie pe baza oricăror nereguli constatate a fi contrare prezentului Regulament, inclusiv a oricăruia dintre motivele de mai jos:
- orice motive independente de Organizator;
- tulburarea, compromiterea mecanismului sau a desfășurării Campaniei;
- încălcarea condițiilor de participare la Campanie sau a oricăror alte prevederi ale Regulamentului;
- în cazul oricărei forme de furt de date sau de spargere a datelor (hacking);
- în cazul în care la înscrierea în Campanie s-au comunicat date cu caracter personal greșite, incomplete, fictive, aparținând altei persoane sau eronate;
- pentru orice alte motive care în conformitate cu opinia Organizatorului nu se află în concordanță cu spiritul Campaniei;
- în cazul sesizării unor încercări de fraudă.
Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica conformitatea înscrierilor în Campanie cu prezentul Regulament pentru ca, în cazul sesizării unui abuz sau a unei încercări de fraudă, să poată exclude participanții implicați, Organizatorul nefiind obligat să anunțe această decizie.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda Campania, respectiv de a anula Campania, în special în cazuri precum: evenimentele imprevizibile sau de forță majoră, orice alte evenimente ce includ, dar fără a se limita la defecțiunile internetului, erorile electrice, defecțiunile tehnice ale serverelor, atacurile unor viruși, spargerea datelor (hacking), pirateria prin internet, activitatea/acțiunea participanților, modificarea legislației sau alte restricții legislative neașteptate, precum și orice alte evenimente aflate în afara controlului Organizatorului, care în mod provizoriu sau definitiv fac imposibilă organizarea Campaniei, aplicarea Regulamentului sau acordarea premiilor.
În cazul în care Organizatorul suspendă sau anulează Campania, participanții vor fi informați prin intermediul paginii de internet menționate mai sus și prin e-mail, în cazul participanților deja înregistrați.
În cazul în care suspendarea sau anularea Campaniei este urmarea acțiunii unuia sau a mai multor participanți, participanții implicați sunt responsabili pentru toate pagubele suferite în mod direct sau indirect de către Organizator și/sau de către persoanele împuternicite ca urmare a anulării sau suspendării Campaniei, inclusiv pentru pretențiile participanților sau ale terțelor persoane.
În cazul suspendării sau anulării Campaniei, Organizatorul nu răspunde pentru cheltuielile sau daunele directe sau indirecte suferite de participanți sau de orice altă terță persoană. Organizatorul nu este obligat să organizeze o altă Campanie sau să ofere alte premii.
10. Responsabilitatea/ răspunderea Organizatorului
Organizatorul nu răspunde pentru pagubele suferite în mod direct sau indirect ca urmare a intervenirii oricăreia dintre situațiile de mai jos:
- încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau datelor cu caracter personal ale terțelor persoane de către participanți;
- orice informații, inclusiv dar fără a se limita la datele cu caracter personal furnizate de către participant; acuratețea acestor informații este în responsabilitatea exclusivă a participanților;
- probleme cauzate de erori de conectare la internet, orice alte erori ale rețelei de telecomunicații, erori de hardware sau software, probleme legate de furnizorii de servicii de internet, probleme cauzate de către viruși, orice fel de probleme tehnice, spargerea datelor (hacking);
- decizii ale instanțelor sau regulamente cu caracter obligatoriu;
- erori cauzate de folosirea de către participanți a altor tehnologii decât cele recomandate de Organizator;
- erori cauzate de folosirea incorectă a computerului personal de către participant (întreruperea sursei electrice a computerului, erori cauzate de sistemul de operare instalat pe computer, erori cauzate de virusarea sistemului de operare al computerului, erori cauzate de folosirea cu rea voință a tehnologiei de către participant în scopul manipulării rezultatelor Campaniei);
- întârzierile în livrarea/înmânarea premiilor cauzate de către furnizorii de servicii de curierat
- forță majoră și caz fortuit;
- intervenția cu rea-credință a unei terțe persoane;
- erori independente de Organizator și din cauza cărora Organizatorul nu primește înregistrarea participantului sau nu primește informații în legătură cu acesta;
- restricționarea juridică a participării la Campanie, care poate limita sau interzice participarea;
- restricții legislative care afectează acordarea premiului;
- modificarea Regulamentului sau anularea Campaniei;
- participarea minorilor.
Răspunderea Organizatorului în legătură cu Campania, a personalului acestuia și a terțelor persoane care sunt contractate de către Organizator cu scopul organizării și promovării Campaniei este limitată la prejudiciile cauzate cu intenție sau din culpă gravă. Organizatorul, personalul acestuia sau terțele persoane care sunt contractate de către Organizator și/ cu scopul organizării și promovării Campaniei nu răspund pentru prejudiciile în legătură cu Campania cauzate dintr-o simplă imprudență sau neglijență, inclusiv dar fără a se limita la prejudicii rezultând din:
● organizarea sau participarea la Campanie;
● publicarea numelui și localitatea de domiciliu ale câștigătorilor;
● modalitatea de desemnare a premiilor;
● calitatea premiilor oferite;
● declarațiile participanților.
Organizatorul nu este responsabil dacă, indiferent de motive, câștigătorul nu preia premiul și nici în cazul în care câștigătorul nu informează la timpul potrivit Organizatorul și despre o eventuală modificare a datelor de contact. Organizatorul nu răspunde pentru premiile pe care nu le poate înmâna câștigătorilor din alte motive, independente de Organizator.
În cazul intervenirii unor erori în mecanismul de implementare al Campaniei sau orice alte probleme care intervin în organizarea și desfășurarea Campaniei și care influențează sau pot influența Campania astfel cum a fost aceasta concepută și structurată de către Organizator, Organizatorul își rezervă dreptul de a implementa orice masuri pe care le consideră necesare organizării și desfășurării Campaniei astfel încât să minimizeze efectele negative asupra Campaniei. În momentul în care astfel de măsuri afectează participarea la Campanie, Organizatorul va informa participanții în legătură cu eroarea/problema intervenită.
Organizatorul nu răspunde pentru eventualele prejudicii suferite de către participanți prin înregistrarea și participarea la Campanie în mod direct sau indirect, inclusiv, dar fără a se limita la infectarea cu viruși a dispozitivelor media utilizate pentru participarea la Campanie (e.g. laptop-uri, tablete, telefoane smart) indiferent de pagubele pe care o astfel de infectare le-a produs asupra bunurilor participanților (e.g. pierdere de date, imposibilitatea de a mai utiliza dispozitivul, etc.), cu excepția cazului în care prejudiciul a fost cauzat de către Organizator cu intenție sau din culpă gravă.
11. Acceptarea Regulamentului Campaniei
Prin participarea la Campanie și acceptarea în mod expres a Regulamentului participanții declară că au înțeles și sunt de acord cu fiecare dintre clauzele prezentului Regulament, inclusiv dar fără a se limita la clauza 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12 și faptul că au luat la cunoștință și au înțeles prevederile Anexei nr. 1 la Regulament.
12. Soluționarea Contestațiilor și Litigiilor
Orice reclamații/ contestații cu privire la derularea Campaniei pot fi transmise la:
- adresa poștală a Organizatorului (București Sectorul 2, Str. George Constantinescu, Nr. 4B și 2-4, Clădirea A, Biroul 622, Etaj 6) sau la adresa de e-mail: info@fressnapf.ro
Eventualele contestații cu privire la modul de organizare a Campaniei sau de validarea a câștigătorilor vor fi luate în considerare daca sunt recepționate până la data de 10.07.2025 Orice contestații sosite după această data nu vor fi luate în considerare.
În cazul unor eventuale litigii legate de înțelegerea sau aplicarea prezentului Regulament și/sau de derularea Campaniei, participantul și Organizatorul și/sau persoanele împuternicite sunt obligați să rezolve acest litigiu pe cale amiabilă.
Toate deciziile Organizatorului privind Campania – în special deciziile rezultate din tragerea la sorți a premiilor – sunt conform prevederilor prezentului Regulament.
În privința Campaniei, a Regulamentului și a oricăror eventuale litigii ce pot apărea în cadrul relației dintre Organizator și participanți se aplică în mod exclusiv legislația din România, indiferent de reglementările internaționale privind dreptul internațional privat, în măsura in care nu exista o dispoziție legală contrară. În caz de contradicții, se va aplica legislația imperativă.
Dacă o dispoziție a Regulamentului încalcă legea, este nulă sau nu poate fi aplicată, această nelegalitate, nulitate sau imposibilitate de aplicare nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispoziții ale Regulamentului, care vor rămâne în vigoare și vor continua să producă efecte juridice.
Instanțele din România sunt competente în privința tuturor litigiilor apărute în legătură cu aplicarea, interpretarea și/sau valabilitatea Regulamentului, desfășurarea Campaniei, orice alte relații dintre participanți și Organizator.
13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va efectua conform Anexei nr. 1 la prezentul Regulament, care face parte integrantă din prezentul Regulament.
Vă dorim mult noroc și o participare de succes!
Fressnapf România SRL.
ANEXA NR. 1 LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
”PLOUĂ CU VOUCHERE”
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
1. INTRODUCERE
În cadrul Campaniei, datele cu caracter personal ale participanților vor fi prelucrate de către:
- Fressnpaf Romania SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Str. George Constantinescu, nr.4b și 2-4, clădirea A, biroul 622, et.6, număr de înregistrare în registrul comerțului: J40/5064/2022, număr de identificare fiscală: 45812970, e-mail: info@fressnapf.ro, telefon: +40 (756) 716-336; website: www.fressnapf.ro, în calitate de Operator (denumit în continuare ”Organizatorul”); și
Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal ale participanților în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare ”GDPR”) și cu legislația subsecventă în materie.
2. SCOPURILE DE PRELUCRARE ȘI TEMEIURILE APLICABILE
Datele cu caracter personal furnizate de către participanți sunt prelucrate de către Organizator pentru următoarele scopuri și pentru următoarele temeiuri de prelucrare:
- În temeiul încheierii și executării relației contractuale stabilite prin acceptarea Regulamentului/ condițiilor Campaniei, conform art. 6 alin. (1) lit. b) din GDPR: pentru înscrierea participanților la Campanie și desfășurării operațiunilor specifice privind desfășurarea Campaniei, desemnarea câștigătorilor prin tragere la sorți electronică automată, pe baza unui program de distribuire aleatorie, respectiv prin mijloace electronice automate de prelucrare a datelor personale, fără intervenție umană, validarea câștigătorilor, atribuirea premiilor și gestionarea comunicărilor specifice.
Pentru a îndeplini scopurile menționate mai sus, Operatorul se va baza, în măsura în care este necesar, pe interesul său legitim pentru desfășurarea activităților sale comerciale, conform art. 6, alin. 1., lit. f) din GDPR.
- În temeiul îndeplinirii obligațiilor legale ce revin Operatorului conform art. 6 alin. (1) litera c) din GDPR, pentru: publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate, îndeplinirea obligațiilor fiscale și financiar contabile ale Organizatorului și/sau persoanelor împuternicite, raportările către autoritățile publice, îndeplinirea obligațiilor de arhivare, gestionarea reclamațiilor și sesizărilor, gestionarea controalelor efectuate de către autoritățile și instituțiile publice competente și îndeplinirea obligaților impuse de acestea, potrivit competențelor ce le revin.
Pentru a îndeplini scopurile menționate mai sus, Operatorul se va baza, în măsura în care este necesar, pe interesul său legitim pentru desfășurarea activităților sale comerciale, conform art. 6, alin. (1.), lit. f) din GDPR.
- În temeiul intereselor legitime urmărite de Operator conform art. 6 alin.(1) lit. f) din GDPR pentru: desfășurarea Campaniei în condiții optime, transmiterea informațiilor către furnizorii implicați desfășurarea, organizarea, promovarea Campaniei, apărarea și exercitarea drepturilor Operatorului în instanță sau în fața oricăror autorității și instituții publice competente.
- În temeiul consimțământului exprimat de către persoana vizată, conform art. 6 alin. (1) lit. a) din GDPR, pentru: a transmite newslettere electronice cu noutăți despre produsele, activitățile, magazinele Fressnapf și conținut educațional despre animalele de companie și îngrijirea animalelor de companie. Consimțământul exprimat cu privire la activitățile de prelucrare de mai sus poate fi retras în orice moment, în mod gratuit, fără a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înainte de retragere, prin transmiterea unui e-mail către Fressnapf în acest sens, la următoarea adresă de e-mail: info@fressnapf.ro sau persoana vizată se poate dezabona de la newsletter-ul electronic în orice moment, utilizând informațiile indicate în fiecare newsletter.
3. CATEOGORIILE DE DATE PRELUCRATE, SURSA ACESTORA ȘI NECESITATEA PRELUCRĂRII ACESTORA
În vederea îndeplinirii scopurilor de prelucrare indicate mai sus, se vor colecta și prelucra următoarele date cu caracter personal, furnizate direct de către persoana vizată Organizatorului și/ sau persoanelor împuternicite sau generate pe baza acestora:
- date aparținând participanților: nume și prenume, adresa de e-mail;
- date aparținând participanților câștigători: nume și prenume, adresă de e-mail;
De asemenea, Organizatorul, inclusiv prin intermediul persoanelor împuternicite va putea prelucra orice alte informații furnizate direct de către persoanele vizate, cum ar fi orice informații furnizate în contextul gestionării unor reclamații sau exercitării drepturilor reglementate de lege.
Nefurnizarea datelor cu caracter personal ale participanților necesare în vederea înscrierii în cadrul Campaniei conduce la imposibilitatea executării contractului cu persoana vizată, respectiv imposibilitatea de a participa la Campanie și/sau imposibilitatea îndeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare indicate.
4. CATEGORIILE DE PERSOANE VIZATE
Organizatorul și persoanele împuternicite prelucrează datele cu caracter personal cu privire la următoarele categorii de persoane vizate:
● participanții la Campanie, inclusiv participanții câștigători.
5. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL. TRANSFERUL DATELOR ÎN AFARA ȚĂRII
Datele cu caracter personal pot fi pot fi transmise către următoarele categorii de destinatari:
- Brandlift Kft (sediu: 1036 Budapesta, str. Lajos nr. 130., număr de înregistrare a companiei: 0109948980, CIF: 23014028-2-41, denumită în continuare: Brandlift) în calitate de furnizor de servicii de promovare și marketing (persoană împuternicită);
- Servergarden Kft. (1023 Budapesta, str. Lajos nr. 28-32.; număr de înregistrare a companiei: 01-09-186097; CIF: 24855608-2-41; contact: info@servergarden.hu, denumită în continuare: Servergarden), în calitate de furnizor de servicii IT (e.g. servere)
- Alți furnizori sau parteneri implicați în organizarea și desfășurarea Campaniei – e.g. furnizori de servicii de curierat, etc.;
- autoritățile și instituțiile publice competente, în contextul efectuării oricăror investigații sau exercitării competențelor specifice alte acestora.
- De asemenea, datele câștigătorilor vor fi publicate pe pagina de internet a Organizatorului, conform obligațiilor legale în vigoare.
Datele cu caracter personal aparținând persoanelor vizate pot fi transferate în afara tării, în state din cadrul UE/SEE, respectiv către Brandlift, în Ungaria. Datele cu caracter personal nu vor face obiectul transferului către state din afara UE/SEE.
6. PERIOADA DE STOCARE
Organizatorul, respectiv persoanele împuternicite arhivează datele personale ale participanților pe Perioada Campaniei și, ulterior, până când toate premiile au fost expediate și primite de către câștigători. Datele vor fi șterse la expirarea termenului de șase luni de zile de la Finalizarea Campaniei, cu excepția datelor colectate și prelucrate în scopul abonării la newsletter.
Datele personale ale câștigătorilor vor fi stocate de către Organizator conform prevederilor legale aplicabile în materie financiar-contabilă (e.g. 5 (cinci) ani de la data încheierii exercițiului financiar în care a avut loc acordarea premiului).
Datele cu caracter personal colectate și procesate în scopul abonării la newsletter vor fi stocate până la data la care participantul își retrage acordul exprimat. După retragerea acordului, datele cu caracter personal vor fi șterse imediat.
7. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE
Participanții ale căror date cu caracter personal sunt colectate și prelucrate au următoarele drepturi in conformitate cu articolele 15-22 din GDPR:
- dreptul la informare – dreptul persoanei vizate de a fi informată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, inclusiv identitatea și datele de contact ale operatorului și ale responsabilului cu protecția datelor, dacă este cazul, scopurile în care sunt prelucrate datele, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existența drepturilor prevăzute de legislația privind protecția datelor cu caracter personal pentru persoana vizată și condițiile în care acestea pot fi exercitate;
- dreptul de acces la date – dreptul persoanei vizate de a obține de la Operator, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele cu caracter personal care o privesc sunt sau nu prelucrate de către acesta și, dacă este cazul, accesul la aceste date și la informațiile relevante privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
- dreptul la rectificare – persoana vizată are dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte; în același timp, participantul are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
- dreptul la ștergerea datelor –participantul are dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) participantul își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) participantul se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine Organizatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; participantul este informat pe această cale că, în cazul în care datele cu caracter personal vor fi șterse, ca urmare a solicitării acestuia în Perioada Campaniei, acest lucru va conduce la excluderea imediată din Campanie;
- dreptul la restricționarea prelucrării – participantul are dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care se află într-unul din următoarele cazuri: (i) contestă exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite Organizatorului să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar participantul se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) Organizatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar participantul le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) participantul s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale participantului;
- dreptul la portabilitatea datelor –participantul are dreptul de a primi datele sale cu caracter personal, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, participantul are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise in mod direct la alt operator, în condițiile legii;
- dreptul la opoziție – participantul are dreptul de a se opune, din motive legate de situația particulară în care se află, în orice moment, prelucrării datelor sale cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții, în situația în care datele sale sunt prelucrate în scopul interesului legitim al Organizatorului, în temeiul articolului 6 litera f) din GDPR;
- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri – ca regulă, aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dacă aceasta produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar, într-o măsură semnificativă. În cazul proceselor decizionale automatizate utilizate în Campanie, așa cum acestea sunt descrise mai sus, aveți dreptul de a contesta decizia, de a vă exprima punctul de vedere și de a obține o verificare din partea unui factor uman;
- dreptul de a depune o plângere la instanța de judecată competentă sau în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate;
Datele de contact ale ANSPDCP sunt cele de mai jos:
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Adresă poștală: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 București, România
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Internet: http://www.dataprotection.ro
- dreptul de a-și retrage consimțământul în orice moment prin accesarea linkului corespunzător, disponibil în fiecare newsletter, respectiv prin intermediul unui e-mail la info@fressnapf.ro, retragerea consimțământului neafectând legalitatea activităților de prelucrare efectuate anterior.
Orice întrebări sau observații în legătură cu protecția datelor cu caracter personal și exercitarea drepturilor participanților pot fi transmise:
- Organizatorului–la adresa de e-mail info@fressnapf.ro sau adresa poștală Str. George Constantinescu, nr.4b și 2-4, clădirea A, biroul 622, et.6.