Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

5+1 idei de cadouri pentru câinele tău!

Data publicării: 06/12/2022

Sărbătorile sunt aproape aici, a venit timpul să ne gândim la cadourile de Craciun pentru cei dragi. Pe lângă membrii familiei și prietenii noștri umani, este important să nu uităm nici de prietenii noștri blănoși. Din fericire există multe cadouri grozave din care putem alege. Gustos, util sau distractiv? Depinde de noi! Câteva idei ne pot ajuta să decidem.

1. Recompense de Crăciun

Majoritatea câinilor își iubesc burtica, iar mișcarea cozii începe atunci când aud zdrăngănitul ambalajului. Dacă și cățelul nostru face la fel, atunci cu siguranță va fi încântat de recompensele de Crăciun Premiere Bonies cu aromă de miel. Gustările fără zahăr în formă de oase poate fi oferite în timpul antrenamentului, în timpul unei plimbări, sau doar așa, ca și gustare între două mese.

2. Jucărie pentru câini IQ

O jucărie pentru câini IQ îl ajută să rămână în formă mental în toate anotimpurile, dar poate fi un cadou deosebit de util iarna, când petrecem mai puțin timp în aer liber din cauza vremii reci. Funcționează excelent cu orice gustare preferată, și este un super antrenament pentru năsucul oricărui câine. Prin joacă se întărește legătura câine-stăpân.

3. Cerb de pluș

Câinilor, în general, le plac plușurile, pentru că se pot juca cu ele, le pot îmbrățișa sau chiar mușca puțin. Cerbul de pluș AniOne cu înălțimea de 25 cm va deveni cu siguranță unul dintre jucătiile preferate. Trebuie să ținem cont de faptul că aceasta este o jucărie grozavă pentru îmbrățișări și târât, însă trebuie evitate tragerea și mestecatul puternic. Trebuie să fim mereu cu ochii pe prietenul nostru blănos în timpul distracției.

4. Pat confortabil pentru câini

Un pat pufos pentru câini nu numai că poate oferi o un locșor confortabil de odihnă pentru câțelul nostru, dar poate fi și un accesoriu la modă pentru casa noastră. Pătuțul Fluffy este disponibil în mai multe dimensiuni, așa că vei găsi cu siguranță mărimea potrivită pentru cățelul tău. Poate fi spălat la 30 °C, astfel menținerea curată este, de asemenea, foarte ușoară.

5. Minge

Dacă partenerului nostru loial îi plac foarte mult mingile sau îi place să mestece, atunci această minge poate fi alegera ideală. Mingea Adventure este ideală pentru aruncare, prindere și preluare. Este foarte distractivă, pentru că datorită formei poate sări înainte și înapoi în mod surprinzător. Este potrivită pentru mestecatul viguros. 

+1 Lesă jogging

Dacă dorim să cumpărăm ceva util și ne place să planificăm în avans, – fiindcă știm deja că una dintre rezoluțiile noastre pentru Anul Nou va fi să facem mai multă mișcare cu animăluțul nostru – nu există cadou mai bun decât o lesă de alergare luminoasă USB AniOne. Datorită produsului, putem începe cu încredere antrenamentul chiar și între cele două sărbători, deoarece ne oferă o vizibilitate clară până la 300 de metri în întuneric.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!