Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu

Activități de toamnă pentru tine și câinele tău

Data publicării: 15/09/2022

Toamna este anotimpul frunzelor îngălbenite, al nopților răcoritoare și este, de asemenea, o perioadă minunată pentru stăpânii de câini. Lăsând în urmă căldura verii, putem plănui o mulțime de activități distractive cu prietenii noștri blănoși atât în ​​aer liber, cât și în interior. Din septembrie, hai să petrecem mai mult timp de calitate împreună cu câinele nostru!

1. Plimbare de toamnă în pădure

Nu există un mod de relaxare mai bun decât o plimbare liniștită de toamnă cu câțelul nostru în pădure, unde animăluțul se poate juca chiar și cu grămezile de frunze uscate. În timp ce ne bucurăm de culorile magice ale naturii, câinele poate descoperi noi mirosuri, care cu siguranță îl vor face extrem de entuziasmat și fericit. O plimbare prin pădure sau parc ne oferă și posibilitatea de a cunoaște alți oameni și câini. Alergarea și joacă împreună vor avea cu siguranță un efect pozitiv asupra animăluțelor.

2. Dacă e toamnă, e Halloween

Deși avem destul de mult timp până la noaptea de Halloween, deja putem să începem să ne gândim în ce costum să-l îmbrăcăm pe prietenul nostru loial. Și, desigur, merită testat ce fel de hăinuțe suportă și cât timp le poate purta fără să se simtă inconfortabil. Avem timp să îl obișnuim încet-încet, așa că nu trebuie să ne facem griji dacă câțelușul nostru se plictisește de costum după câteva minute. De Halloween, și prietenii blănoși pot merge după dulcuri împreună cu copiii. Putem să pregătim în avans niște gustări și recompense.

3. Să culegem mere împreună

A merge la o fermă de mere în care putem să culegem singuri mere locale, proaspete, la un preț bun, este o idee excelentă. Dacă producătorul ne permite, trebuie neapărat să-l luăm și pe prietenul nostru blănos cu noi, pentru ca acesta să se bucure de noul mediu și noile arome, precum și de faptul că petrecem timp împreună în aer liber. De asemenea, putem oferi animăluțului câteva mușcături din fructe, dar prima dată să ne asigurăm că acestea sunt curate și fără semințe.

4. Să încercăm jocuri noi

Putem cumpăra niște jucării noi pentru a ne diversifica timpul petrecut atât în ​​interior, cât și în aer liber și hai să ne distrăm cu animăluțul nostru! De exemplu, ar putea fi o idee bună să investim într-un un lansator de mingi, un frisbee iluminat sau o jucărie IQ pentru câini. În plus, putem căuta jucării de pluș cu tematică de toamnă și, bineînțeles, gustări gustoase drept recompensă.

5. Biscuiți pentru câini cu dovleac și unt de arahide

Haideți să pregătim o gustare de toamnă pe care câțelușul nostru îl poate mânca în siguranță.

Ingrediente:
– 300 g făină integrală
– 2 ouă
– 113 g conserv de dovleac
– 2 linguri de unt de arahide
– ½ linguriță de scorțișoară măcinată

Preîncălzim cuptorul la 175 °C, apoi amestecăm toate ingredientele. Dacă este necesar, adăugăm puțină apă. Formăm cookie-urile de mărimea unei monede. Le așezăm într-o tavă tapetată cu foaie de copt și coacem biscuiții aprox. 40 de minute. Le lăsăm să se răcească complet înainte de servire. Putem păstra gustările rămase într-un vas cu capac ermetic.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!