Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Bunătăți de Paște pentru pisica ta

Data publicării: 16/04/2024

Masa festivă poate fi tentantă și pentru pisicile noastre, însă sunt puține feluri de mâncare care pot fi consumate atât de oameni, cât și de animăluțe. Să nu uităm că unele alimente pot avea efect toxic asupra pisicilor, printre acestea fiind și ciocolata, așa că nu trebuie să le oferim nici măcar o cantitate mică. Dacă dorim să le răsfățăm cu ocazia Sărbătorilor Pascale, să le pregătim sau să achiziționăm gustări special create pentru pisici!

În magazine găsim multe bunătăți pentru animăluțe, dar de ce să nu ne răsfățăm pisica cu o gustare pregătită chiar de noi? Putem găsi multe rețete pentru pisici, însă trebuie să fim atenți ca acestea să provină din surse sigure.

Dacă nu avem timp să coacem ceva special pentru pisica noastră înainte de Paște sau pur și simplu dorim să o răsfățăm cu mai multe gustări, putem cumpăra câteva pachete de recompense interesante.

De exemplu, iepurașul i-ar putea aduce aceste bunătăți:

  • Budincă pentru pisici PREMIERE
  • Pernuțe crocante cu smochine PREMIERE
  • Cutie cadou cu recompense Multifit
  • Recompense cu krill din Antarctica Real Nature Wilderness

Prietenul nostru blănos se va bucura cu siguranță.

Este important de menționat că aceste bunătăți nu trebuie să înlocuiască masa principală, așa că este recomandat să le oferim mini-tigrului nostru numai câteva gustări pe zi.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!