Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Cele mai bune suplimente nutritive pentru pisici

Data publicării: 27/10/2022

Probabil cei mai mulți dintre noi consumăm sau am consumat deja suplimente alimentare sau multivitamine, așa că ne putem întreba dacă și pisica noastră ar putea avea nevoie de ele. Deși, în mod ideal, animăluțul nostru ar trebui să obțină o parte semnificativă a nutrienților esențiali din alimentele pe care le consumă în mod regulat, suplimentele nutritive pot uneori îmbunătăți sănătatea generală a pisicii, întări sistemul imunitar și pot ajuta animalul să se simtă mai bine.

Cum să alegem

Atunci când alegem produsul potrivit, trebuie să stabilim de ce suplimente nutritive poate beneficia mini-tigrul nostru. Există multe produse disponibile pe piață pentru pisici de diferite vârste, dimensiuni și nevoi. Înainte de a include orice supliment în dieta prietenului blănos, este recomandat să ne consultăm cu medicul veterinar, și merită să fim atenți la câteva aspecte importante.

Marca

Merită să alegem produsele unui brand popular, deoarece, în cazul producătorilor cunoscuți, se poate presupune că suplimentele lor alimentare au fost verificate profund înainte de a fi puse pe piață, astfel încât să poată fi utilizate în siguranță și eficacitatea lor a fost confirmată prin teste clinice. În plus, probabil că au un serviciu pentru clienți disponibil și util, care poate fi important în cazul în care avem întrebări.

Probleme de sănătate

Dacă animăluțul nostru are probleme specifice de sănătate, trebuie să ne concentrăm asupra lor. Ne dorim, cu siguranță, să cumpărăm vitamine sau suplimente nutritive care ajută la vindecarea bolii care s-a dezvoltat. Ar trebui să le oferim probiotice pisicilor care se confruntă cu probleme digestive, iar seleniul și alte vitamine și minerale care îmbunătățesc starea de spirit sunt recomandate celor cu un sistem imunitar slab.

Ingrediente

Trebuie să ne asigurăm că toate ingredientele vitaminei sau suplimentului nutritiv selectat sunt sănătoase, susțin organismul pisoiului și că nu există ingrediente care să-i facă rău. Dacă avem îndoieli, să consultăm un medic veterinar care ne va ajuta să interpretăm informațiile de pe etichetă.

Păreri

Putem căuta recenziile produselor online pentru a aduna informații despre cât de eficiente sunt și cât de ușor sau dificil se pot administra, sau dacă pisicilor le place să le mănânce ori trebuie să apelăm la vreun truc etc.

Câteva suplimente nutritive populare și eficiente

1.) Pastă de pisici anti-hairball PetBalance Support pentru îndepărtarea părului: ajută la prevenirea formării ghemelor de blană si la eliminarea mai ușoară a ghemelor de blan
2.) Iarba mâței în cutie PANZI: susține buna funcționare a digestiei
3.) Pastă pentru pisici cu multivitamine extra GimCat: ingredientele sale întăresc sistemul imunitar
4.) Pastă pentru pisici Kitten Pet Balance Life Start: sprijină dezvoltarea, creșterea oaselor și sistemul imunitar al puilor de pisică.
5.) Pastă pentru pisici PetBalance Support împotriva pietrelor de tip struvit : pentru buna funcționare a tractului urinar

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!