Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Idei de cadouri pentru pisicuța ta

Data publicării: 07/12/2022

Crăciunul este aproape, așa că nu mai putem amâna prea mult cumpărăturile pentru cadouri. Pe lângă membrii familiei și prietenii noștri umani, este important să nu uităm nici de prietenii noștri blănoși. Animăluțul nostru ne va mulțumi cu siguranță pentru atenția suplimentară cu tors și ghemuire. Câteva idei de cadouri ne pot ajuta în această alegere.

Trebuie să ne asigurăm că alegem întotdeauna produse de înaltă calitate, special făcute pentru pisici, astfel încât nicio parte din ele să nu provoace răni sau dureri de stomac.

Gustări în cutie de cadou

Cu câteva bunătăți gustoase ne putem face pisicile foarte fericite. Cutia de cadou MultiFit Celebration conține gustări super gustoase din piept de pui și cod negru. Este important să îi acordăm cât mai multă atenție în perioada sărbătorilor, însă este foarte posibil ca drumul către inima pisicii noastre să ducă prin burtica ei.

Arbore de zgâriat

Un arbore de zgâriat poate fi de mare ajutor în a-i împiedica pe prietenii noștri blănoși din a-și îngriji zilnic ghearele pe mobila noastră. În plus, arborele de zgâriat AniOne Ciara are o mingiuță atașată în partea de sus, făcându-l și mai interesant pentru pisici, încurajând astfel mișcarea și zgârierea.

Mingiuțe zdrăngănitoare

Nu are niciodată destule jucării! Pentru a face decorațiunile de pe bradul de Crăciun mai puțin interesante în ochii pisicii noastre, putem încerca să îi obținem atenția cu jucării. În loc de globurile de Crăciun, ne putem surprinde pisica cu mingiuțele AniOne Leo. Putem să rostogolim bilele spre ea în mod regulat și să o privim cum le vânează.

Culcuș

Pisicilor le place să se strecoare chiar și în cele mai mici cutii, așa că acest culcuș pentru pisici AniOne Luna este cadoul perfect pentru orice mini-tigru. Perna moale din interior oferă o suprafață confortabilă și caldă pentru somn. Pe lângă faptul că oferă un loc de dormit protejat de curent, în partea de sus o mică minge de jucărie ne invită pisicuța la joacă.

Fântână de apă

Dacă pisica noastră bea prea puțină apă sau dacă petrecem relativ puțin timp acasă, atunci este timpul să obținem o fântână de apă AniOne Flow de 3 litri, din care mini-tigrul nostru se poate hidrata din 3 părți diferite: direct din fântână, din zona bulelor; din zona de valuri – unde apa curge în jos – și din zona piscinei unde se adună apa. Datorită circulației și filtrului, pisica noastră va avea întotdeauna acces la apă curată și bogată în oxigen.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!