Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

ANCP
 
ec.europa.eu

Jucăriile lunii pentru pisicile de interior

Data publicării: 06/09/2022

Pe lângă faptul că este distractiv pentru amândoi, timpul petrecut împreună cu felina noastră ajută la dezvoltarea sănătoasă a pisicii, deoarece activează animăluțul atât fizic, cât și psihic. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de pisoiașii de interior, care sunt singuratici în timpul zilei și nu primesc la fel de multă stimulare ca cele de exterior. De aceea, merită să investim în diverse jucării pentru ca micul nostru tigru să poată trăi o viață lungă și fericită alături de noi.

Diferitele jucării au diferite funcții, dar ceea ce au în comun toate este că dezvoltă simțurile pisicuței noastre și ajută la menținerea unei greutăți optime (mai ales dacă jocul necesită multă mișcare și sărituri). Prin jucăriile interactive pentru pisici, putem stabili cu ușurință o relație cu animăluțul nostru, iar legătura dintre noi poate deveni și mai puternică.

Deoarece mini-tigrii noștri nu sunt la fel de interesați de toate jucăriile, este recomandat să obținem câte o jucărie din fiecare tip și să observăm cu care îi place cel mai mult să se joace. Pisica noastră se poate plictisi de unele jucării după un timp, cazul în care este recomandat să le punem deoparte și să le scoatem din nou după câteva zile sau săptămâni. Printre jucăriile lunii și cele mai pretențioase feline își vor găsi ceva pe placul lor: 

1. Jucărie pentru pisici AniOne Amazon

Această jucărie cu băț are un rol excelent în a stimula instinctul de vânătoare al micuțului nostru tigru. Un must-have pentru fiecare pisică de interior. Panglici, pene colorate sau un clopoțel legat pe un băț flexibil de plastic… cu siguranță interesul animăluțului nostru va fi trezit. De asemenea, în timpul jocului putem dezvolta concentrarea și dexteritatea pisicii noastre. Ca și în cazul majorității jucăriilor, trebuie să ne asigurăm că pisica noastră se joacă cu produsul numai sub supravegherea noastră, pentru a evita rănirile.

2. Pernă cu rădăcină de valeriană AniOne Celebration

Dacă pisicii noastre de interior nu prea îi place să alerge sau să urmărească lucruri, atunci o pernă umplută cu rădăcină de valeriană poate fi alegerea ideală pentru ea. Rădăcina de valeriană poate să revigoreze și să calmeze felinele. Poate fi îmbrățișat, mestecat, purtat, pălmuit, adică poate avea mai multe funcții decât ne putem imagina.

3. Jucărie pentru pisici AniOne IQ Yang

Jocul de inteligență AniOne încurajează animăluțul la gândirea logică. Așezăm diverse gustări pe jucărie și în pahare, apoi urmărim cum pisica noastră încearcă să le obțină. Putem folosi atât hrană uscată, cât și gustări sau pateu, pentru că produsul poate fi spălat și în mașina de spălat vase, așa că nu trebuie să ne facem griji, vom putea îndepărta murdăria cu ușurință.

4. Pește cu indicator laser AniOne

Punctul roșu în mișcare declanșează instinctul intens de vânătoare al mini-tigrului nostru. Laserul înseamnă distracție variată atât pentru pisică, cât și pentru stăpânul ei. Putem chiar să ne ghidăm animăluțul prin diverse obstacole cu el. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă să nu îndreptăm niciodată laserul spre ochii pisicii noastre. Timpul ideal de joacă pentru a menține interesul blănoșilor este de aproximativ 10 minute pe zi.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!