Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

ANCP
 
ec.europa.eu

5+1 Surprize de Crăciun pentru blănoșii mici

Data publicării: 29/12/2023

În perioada sărbătorilor, merită să îi surprindem nu doar pe cei dragi, ci și pe rozătoarele noastre cu un mic cadou din suflet. Chiar dacă nu vor participa activ la despachetarea cadourilor, așa cum fac câinii, cu siguranță le vor aduce bucurie cadourile, fie că este vorba despre câteva gustări speciale sau o nouă ascunzătoare.

1. Hamac

O alegere excelentă este hamacul/tunelul suspendat sub bradul de Crăciun, care poate fi folosit atât pentru joacă, cât și pentru dormit. Datorită dimensiunilor sale și a multiplelor funcții, oferă un spațiu de joacă potrivit pentru dihori, șobolani și alte rozătoare. Se poate fixa pe cușcă cu patru curele detașabile.

2. Punte de lemn pentru animăluțe mici

Podul de lemn este atât o jucărie, cât și o gustare pentru mamiferele mici. Construit din lemn natural, podul are multe funcții. Datorită firelor flexibile, permite personalizarea unică a cuștii. Potrivit drept casă, scară, tunel, adăpost, covor sau diferite tipuri de poduri.

3. Roată pentru alergat

Roata de lemn oferă o experiență de alergare sigură pentru animăluțele mici și contribuie la satisfacerea nevoii lor naturale de mișcare. Suplimentarea zonei de alergare cu trepte de lemn oferă un suport considerabil. Spatele închis adaugă securitate suplimentară la intrare și ieșire, precum și în timpul utilizării. Datorită bazei mari, este complet stabilă și absolut lipsită de zgomot, astfel încât nu va deranja nici măcar noaptea, dacă rozătoarea noastră are chef de exerciții. Disponibilă în mai multe dimensiuni, deci nu doar pentru hamsteri, ci și pentru degu și alte rozătoare de talie mai mare, este o jucărie potrivită.

4. Gustări pentru rozătoare

Majoritatea rozătoarelor își iubesc burtica, așa că le putem surprinde chiar și cu gustări delicioase de Crăciun, important este ca acestea să fie doar alimente cu ingrediente naturale, care nu le pun în pericol sănătatea. Acestea pot include, de exemplu, morcovi sau diverse ierburi sau fructe preferate. Cu toate acestea, este esențial să reținem că acestea sunt doar alimente suplimentare, iar cel mai important este ca animalul să primească cantitatea potrivită de hrană de bază adecvată.

5. Batoane fără cereale

Aceste batoane fără cereale conțin diverse ierburi și miere. Deoarece nu conțin semințe, le putem oferi iepurașilor din când în când, dar regula de bază este să le oferim rar și niciodată în detrimentul hranei principale.

+1 Delicii de casă

Dacă preferăm să preparăm gustări delicioase pentru prietenul nostru blănos, atunci fructele uscate de casă pot fi o alegere perfectă. Astfel, ne asigurăm că ghemotocul nostru primește gustări fără aditivi. Trebuie să evităm fructele uscate cu conținut ridicat de zahăr sau să le oferim doar în cantități foarte mici, ca un desert. Să spălăm bine, de exemplu, un măr, apoi să-l tăiem în felii subțiri și să-l punem în uscătorul de fructe. Într-un timp scurt, obținem o gustare perfectă, pe care micul nostru prieten o va aprecia cu siguranță.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!