Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Cum să-ți surprinzi rozătoarea de Crăciun?

Data publicării: 12/12/2022

Crăciunul ajunge mai devreme decât ne-am aștepta. La fel ca membrii familiei și prietenii noștri umani, trebuie să îi surprindem și pe micuții noștri prieteni cu ceva special. Fie că avem un iepuraș, un porcușor de Guineea sau un hamster, o listă ne poate ajuta în găsirea cadoului perfect de Crăciun.

Recompense

Este posibil ca animăluțul nostru să aibă deja un deliciu preferat, dar să nu ezităm să încercăm ceva nou de Crăciun. Gustările delicioase și colorate Vitakraft Party Rolls sunt ușor de digerat și au un conținut ridicat de vitamina C. Sunt este o alegere ideală atât pentru rozătoare, cât și pentru iepuri, fie ca gustare între mese, fie amestecată cu hrana principală. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă la moderație.

Suport de fân

Hrana principală pentru mamiferele noastre este fânul proaspăt, fără praf, așa că un suport de fân multifuncțional va fi cu siguranță un mare succes pentru prietenul nostru blănos. Suportul de fân AniOne este este fabricat din lemn natural netratat, deci nu reprezintă un pericol pentru animăluțele mici. Protejează în mod optim alimentele de contaminarea cauzată de fecale sau urină. Atunci când nu este folosit, poate fi pliat și depozitat.

Suport de fructe

Suportul de fructe AniOne din oțel inoxidabil, care poate fi agățat în cușcă, este, un instrument excelent pentru a ne trata micile rozătoare cu bunătăți sănătoase în timpul și după sărbători. Cu ajutorul diverselor legume și fructe putem crea o alimentație variată și sănătoasă, iar datorită produsului putem preveni ca așternutul sau murdăria să ajungă pe bucățile suculente. Merele, perele, bananele, castraveții sau sfecla fără semințe pot fi toate puse pe suportul de fructe.

Tunel

Rozătoarelor le place să se ascundă, așa că  tunelul zdrăngănitor AniOne va deveni, cu siguranță, una dintre cele mai populare jucării în cel mai scurt timp. Dimensiunea ideală este disponibilă atât pentru hamsteri, cât și pentru iepurași. Sunt pliabile, deci ocupă foarte puțin spațiu atunci când nu avem nevoie de ele. În plus, sunt fabricate din material de înaltă calitate, sunt stabile și pot oferi un loc perfect atât pentru distracție, cât și pentru relaxare. Dacă este necesar, pot fi spălate și manual la 30 °C.

Partener Deși unele specii pot fi ținute numai singure, unii se bucură de companie, iar veverițele degu, porcușorii de Guineea și iepurașii sunt cu adevărat fericiți numai atunci când au un tovăraș care locuiește lângă ei. Prin urmare, dacă ținem mica rozătoare singură din anumite motive, putem lua în considerare ideea de a o surprinde cu un mic prieten. Acest lucru poate funcționa cel mai bine dacă animăluțul nostru este încă tânăr, dar nici mai târziu nu este imposibil.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!