Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu

Descoperă brandurile noastre exclusive!

Data publicării: 01/06/2024

Știai că, pe lângă brandurile bine cunoscute, oferim o gamă largă de produse proprii, disponibile exclusiv la Fressnapf? Calitatea hranei şi a echipamentului pentru animăluțe sunt esențiale pentru noi. De aceea, încercăm să combinăm calitatea cu prețurile avantajoase. De la prețurile accesibile până la produsele super-premium, fiecare client poate găsi produsul ideal:

Real Nature

Vrei să îți hrănești animăluțul într-un mod cât mai natural? Atunci te poți baza pe Real Nature. Rețetele premium special dezvoltate cu ingrediente valoroase din natură conțin un aport deosebit de mare de proteine animale. Ingredientele sunt selectate conștiincios și pregătite cu atenție pentru a-i oferi animăluțului tău cea mai bună nutriție. Formulele noastre naturale de calitate superioară nu conțin conservanți, coloranți, potențiatori de aromă și zaharuri adăugate. Dacă alegi Real Nature, vei ști exact cu ce îl hrănești: toate ingredientele sunt listate pe ambalaj.

Broșură câini /// Broșură pisici

Select Gold

Fiecare animăluț are o personalitate unică – și nevoi proprii privind hrana zilnică. De aceea Select Gold oferă concepte de hrănire adaptate și funcționale de calitate premium. Compoziția echilibrată a produselor Select Gold asigură faptul că animalul tău de companie rămâne activ și fericit pentru mult timp. Dezvoltată la recomandarea experților și a medicilor veterinari, hrana Select Gold este bogată în probiotice pentru a susține sistemul digestiv și imunitar al animăluțului tău.

Broșură câini /// Broșură pisici

Premiere

Alege Premiere și oferă-i animăluțului tău hrana ideală, bazată pe nevoile sale individuale, precum și accesorii practice care ajută la conviețurea armoniasă cu prietenul tău blănos. Premiere se concentrează pe nevoile specifice ale animalelor. Aceste delicații, bogate în carne și ingrediente delicioase, sunt confecționate din ingrediente naturale, pentru a contribui la susținerea dezvoltării corespunzătoare a animăluțului tău pe tot parcursul vieții sale. Pe lângă asta, așternuturile de calitate premium asigură igiena mediului de viață al mini-tigrului tău.

AniOne

 Vrei produse trendy și drăguțe pentru animalul tău de companie? În gama AniOne vei găsi cu siguranță accesoriile potrivite prietenului tău blănos, fie el pui sau adult.

Dogs Creek

Plănuiești aventuri distractive împreună cu cățelul tău? Dogs Creek oferă produse de exterior de calitate premium, care sunt mereu la îndemâna fiecărui stăpân și animal de companie. Aceste produse sunt practice și durabile.

MultiFit

Multifit este cea mai veche marcă exclusivă Fressnapf, oferind produse calitative și la prețuri rezonabile pentru fiecare specie de animal: câine, pisică, rozătoare, pasăre sau pește. Este destinată proprietarilor de animale care doresc să ia rapid și simplu alegerea corectă. Oferă animalutelor un amestec echilibrat de nutrienți, vitamine și minerale de înaltă calitate, tot ceea ce au nevoie animalutele de companie pentru o viață sănătoasă și plină de energie, plină de distracție și activitate.

Select Gold Medica

Select Gold Medica oferă o gamă completă de alimente dietetice terapeutice, inclusiv hrană uscată şi umedă, precum și o selecţie largă de soluţii nutriţionale. Acestea sunt dezvoltate de medici veterinari și experți în nutriție pentru a răspunde nevoilor speciale ale câinilor și pisicilor.

MOMENTS

Produse de calitate la prețuri accesibile! Oferă hrană pentru pisici de înaltă calitate și gustoasă, atât pentru puii de pisică, cât și pentru felinele adulte. Fie că este vorba de conserve, plicuri sau recompense, acestea sunt compuse în principal din bucăți de carne sau file de pește, gătite ușor în sucul propriu pentru hrana umedă.

Naturally Good

 Produse de calitate pentru câini și pisici, realizate din ingrediente naturale și atent selecționate. Suplimentele Naturally Good sunt produse în principal din materii prime regenerabile, fără albire și fără substanțe nocive.

Kitty’s Cuisine

Descoperă hrana premium Kitty’s Cuisine pentru pisici, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, cum ar fi nuca de cocos și feniculul dulce. Aceste sortimente adaugă varietate și un gust îmbunătățit în bolurile lor, oferind, în același timp, beneficii nutriționale esențiale. Alege hrana Kitty’s Cuisine și oferă-i felinei tale o experiență culinară de neuitat, plină de arome delicioase și sănătoase.

FIT+FUN

Indiferent dacă cauți accesorii, hrană umedă sau uscată pentru animalul tău de companie, FIT+FUN oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Produsele sunt realizate din ingrediente de calitate pentru a menține animăluțul activ și echilibrat.

TAKE CARE

 Dacă cauți produse de îngrijire, protecție sau igienă pentru animalul tău de companie, vei găsi tot ce ai nevoie în gama TAKE CARE. De la scutece pentru câini, pungi pentru excremente, clești de gheare, perii, piepteni, foarfece, periuțe de dinți și degete pentru periaj, aceste accesorii utile îți fac viața de zi cu zi mai ușoară.

MORE

Descoperă accesoriile elegante și de calitate premium MORE! Produsele noastre sunt create pentru a oferi durabilitate de lungă durată, valoare adăugată specială și un design exclusivist și atemporal. Alege ce e mai bun pentru animalul tău de companie.

Prin intermediul acestor mărci, Fressnapf își propune să ofere opțiuni variate și de înaltă calitate pentru nevoile de zi cu zi ale animăluțului tău.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!