Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletter pentru oferte personalizate, 10% reducere de bun venit și multe alte surprize

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ANCP
 
ec.europa.eu

E atât de simplu să facem fapte bune!

Data publicării: 01/10/2023

Crăciunul este sărbătoarea iubirii şi a dăruirii. În această perioadă, este important să nu uităm nici de animăluțele aflate în nevoie, care nu au încă o familie iubitoare. În acest an, cu ocazia sărbătorilor, ne dorim să ajutăm munca organizațiilor neguvernamentale și să aducem o mică bucurie animăluțelor din adăposturi!   

Vă oferim mai multe oportunități de a susține o cauză bună: 

În cadrul campaniei ”Dedicat animăluțelor”, dorim să contribuim la munca unei organizații caritabile și sperăm că vă veți alătura cât mai mulți dintre voi inițiativei noastre.

Poți susține proiectul Dogtors al Asociației Magidream prin cumpărarea pandantivelor prieteniei!

Scopul proiectului Dogtors este de a salva câini, după care de a-i dresa, pentru ca aceștia să poată deveni asistenți și pentru le putea oferi sprijin persoanelor cu dizabilități sau alte nevoi speciale. Acești câini, cunoscuți sub numele de Dogtori, sunt învățați cu profesionalism pentru a îndeplini sarcini specifice în viața de zi cu zi a partenerilor lor umani.

Cumpără acum pandantivele prieteniei în magazinele din țară, iar noi vom dona 7 RON din prețul fiecărui pandantiv vândut proiectului Dogtors al Asociației Magidream*!

Decorează zgarda animăluțului tău cu acest pandantiv, folosește-l ca breloc sau surprinde-ți prietenii iubitori de animale și ajută o cauză nobilă! 

De asemenea, dacă vrei să îndeplinești dorința unui animăluț aflat în dificultate în sezonul de sărbători, o poți face prin intermediul campaniei noastre ”Împreună pentru fericirea animăluțelor”.     

Hai să îndeplinim împreună dorințele animăluțelor! Data viitoare când faci cumpărături în magazinul tău preferat Fressnapf, îndeplinește dorința unui animăluț aflat în nevoie. Alege un bilețel cu dorințe de pe bradul de Crăciun din magazin, îndeplinește dorința pe loc** și pune cadoul sub bradul de Crăciun. Înainte de sărbători, noi ne vom asigura că toate cadourile vor ajunge la animăluțele care așteaptă cu nerăbdare aceaste surprize!

Scopul inițiativei noastre este de a sprijini adăposturile pentru animale cu donații de alimente și echipamente de care au cu adevărat nevoie.

Susține o cauză bună prin achiziționarea pandantivelor prieteniei sau îndeplinește dorințele animăluțelor aflate în dificultate la bradul cu dorințe Fressnapf și transformă Crăciunul în sărbătoarea iubirii pentru animale! 

*Pandantivele pentru strângerea de fonduri sunt disponibile în magazinele noastre începând cu luna octombrie 2023, în limita stocului disponibil, până în data de 17 decembrie 2023. Prețul de vânzare al unui pandantiv este de 11,90 lei. Fressnapf România SRL va sprijini Asociația Magidream – proiectul Dogtors – cu 7,00 lei din prețul fiecărui pandantiv vândut.

**Prin achiziționarea locală a produselor de pe bilețelele cu dorințe, poți oferi un cadou unui animăluț și poți susține un adăpost pentru animale.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!