Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Select Gold: alegerea de calitate pentru pisicuța ta!

Data publicării: 27/10/2022

Pisica ta nu este numai un animal de companie, este un membru al familiei – și unul foarte special. La fel de speciale sunt și nevoile sale. Printre produsele extrem de diverse, de calitate premium, vei găsi cu siguranță deliciile care se potrivesc perfect nevoilor individuale ale felinei tale.

SELECT GOLD  oferă soluția ideală pentru nevoile speciale și unice de hrănire – fie că este vorba despre îngrijirea pielii, a blănii sau a dinților. Vei găsi hrana optimă pentru pisicile de apartament sau pentru pisicile care trăiesc în aer liber, iar pentru unele rase sunt disponibile și versiuni special personalizate. O caracteristică comună este însă conținutul remarcabil de carne, conținutul crescut de vitamine și minerale și ingredientele sănătoase.

Produsele SELECT GOLD nu conțin adaos de zahăr și sunt făcute fără soia, conservanți artificiali, coloranți și potențiatori de aromă, așa că felina ta îți va mulțumi cu siguranță pentru alegere. Descoperă SELECT GOLD și simte siguranța de a-i oferi pisicii tale tot ce este mai bun.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!