Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Select Gold: conceput pentru câinele tău!

Data publicării: 25/10/2022

Fiecare câine are nevoie de hrană adaptată în funcție de nevoile sale fiziologice – hrana de calitate premium SELECT GOLD  oferă soluții individualizate pentru animăluțul tău în funcție de dimensiunea și vârsta acestuia. Pe lângă asta, oferă soluția ideală pentru nevoile individuale ale câinelui tău, cum ar fi sensibilitatea alimentară sau obezitatea.

Hrana pentru câini SELECT GOLD conține ingrediente ​​de înaltă calitate și atent selecționate fără adaos de zahăr și soia, folosind carne gustoasă și proaspătă. De asemenea, produsele nu conțin coloranți artificiali, conservanți și potențiatori de aromă.

Indiferent dacă este pui, adult sau senior, delicatesele SELECT GOLD îi oferă animăluțului tău ceea ce are cu adevărat nevoie. În plus, aceste delicii sunt clasificate și în funcție de dimensiunea câinelui, având în vedere faptul că nevoile unui câine de talie mare nu coincid cu nevoile unui câine de tale mică. Nu am uitat nici de blănoșii cu stomac sensibil, iar pentru cei cu digestia deosebit de sensibilă am dezvoltat o alternativă inovatoare cu proteină din insecte, foarte ușor de digerat. Descoperă SELECT GOLD și simte siguranța de a-i oferi cățelului tău tot ce este mai bun.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!