Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Vrei să-ți hrănești companionul în mod natural?

Data publicării: 07/09/2022

Vrei să-ți hrănești companionul în mod natural? Dieta BARF este acum disponibilă la Meat Corner-ul din magazinul Fressnapf Drumul Taberei, București!

La Meat Corner îi întâmpinăm pe toți stăpânii de câini și pisici cu o gamă largă de produse care pot fi incluse în dieta BARF. Pe lângă meniurile complete congelate și carne, selecția noastră include și suplimente nutritive și gustări care încurajează mestecatul.

Beneficiile BARF (B.A.R.F. = Biologically Appropriate Raw Food), adică o dietă crudă, naturală, constând în proporții adecvate din punct de vedere biologic, includ un sistem imunitar întărit, mușchi mai accentuați, un sistem cardiovascular puternic și sănătos, restabilirea digestiei și, datorită unei bune utilizări, o cantitate scăzută de excremente. Datorită conținutului scăzut de carbohidrați, poate ajuta și câinii supraponderali în pierderea din greutate.

Mulți stăpâni de câini alergici relatează că, datorită dietei BARF, simptomele alergiei dispar complet.

Vizitează magazinul nostru în Drumul Taberei din București și află mai multe despre dieta raw din Meat Corner! Așteptăm toți stăpânii cu animăluțele lor!

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!