Skip to main content
FRESSNAPF
FRESSNAPF

Abonează-te la newsletterul Fressnapf și fii primul care află ultimele noutăți

ANCP
 
ec.europa.eu

Consultanţă specializată pentru animăluţul tău de la experţii noştri!

Data publicării: 08/09/2023

Animăluțul tău de companie este pui, adult sau senior? Prietenul tău blănos este de talie mică, medie sau mare? Poate are o digestie sensibilă sau e mofturos? Trăiește în aer liber sau în interior? Colegii noștri te vor ajuta cu expertiza lor să alegi hrana de calitate superioară special adaptată nevoilor sale individuale. Astfel, blănosul tău va trăi o viață sănătoasă și activă!

Știm cât de important este animăluțul tău pentru tine, iar dacă dorești să obții informații dintr-o sursă de încredere, vizitează unul dintre magazinele noastre începând cu data de 16 septembrie. În intervalul orar 9:00 și 17:00 așteptăm toți proprietarii de animale la o consultație individuală ca parte a Zilelor de consultanță Fressnapf.

Și asta nu e tot!

Pe lângă sfaturile utile ale experților noștri, ți-am pregătit și o surpriză! Ai 30% reducere la hrana SELECT GOLD după o sesiune de consiliere cu experții noștri. Vizitează-ne în magazine și întreabă-ne despre animăluțul tău!

Zilele de consultanță vor avea loc în următoarele zile:

Sâmbătă-Duminică, 16 – 17 septembrie 2023, 9:00-17:00

Sâmbătă-Duminică, 30 septembrie – 1 octombrie 2023, 9:00-17:00

Sâmbătă-Duminică, 21 – 22 octombrie 2023, 9:00-17:00

Sâmbătă-Duminică, 4 – 5 noiembrie 2023, 9:00-17:00

Sâmbătă-Duminică, 18 – 19 noiembrie 2023, 9:00-17:00

! În următoarele magazine Zilele de Consultanță vor avea loc între orele 10-18: Mogoșoaia, Berceni, Theodor Pallady, Brașov, Turda, Câmpina, Slatina, Mediaș, Buzău, Brăila, Ploiești, Timișoara, Oradea, Arad, Craiova II.

Scopul nostru este de a evidenția importanța unei alimentații echilibrate pentru animăluțele noastre. De ce? Pentru că totul începe cu sănătatea. Iar o hrană sănătoasă este cheia unui organism sănătos. Hrănirea prietenilor noștri blănoși nu este întotdeauna o sarcină ușoară, căci există multe tipuri de hrană și multe ingrediente diferite care pot fi luate în considerare pentru a sprijini funcționarea corectă a sistemului digestiv. Cu toate acestea, este important să recunoaștem sensibilitățile alimentare ale animăluțelor noastre și să acordăm o atenție deosebită ingredientelor care trebuie eliminate din dieta lor.

Fiecare animăluț are o personalitate unică – și nevoi proprii privind hrana zilnică. De aceea SELECT GOLD oferă concepte de hrănire de calitate premium, special adaptate nevoilor câinelui sau pisicii tale, ținând cont de vârstă, talie, greutate și starea de sănătate.

O dietă sănătoasă este cea mai bună prevenție împotriva bolilor, și adesea, este chiar un remediu. Hrana SELECT GOLD are un conținut ridicat de carne, vitamine, minerale și ingrediente sănătoase. Rețetele și ingredientele de calitate oferă o alimentație optimă, zi de zi, o viață întreagă.

La Fressnapf, suntem bucuroși să te sfătuim cu privire la hrănirea prietenului tău loial și să găsim soluția de hrănire ideală, bazată pe necesitățile individuale ale animăluțului tău.

Nu vrei să ratezi articolele noastre în viitor?

Abonează-te acum!